Policijska akademija tacen , psihološko testiranje 2018.
Zanima me informacija ,če je katera od vas bila na sprejemnih testiranjih v aprilu 2018 za policista v tacnu . Sama sem opravila fizično testiranje. Zbrala sem 38 točk.
Nato smo imeli še psihološko testiranje ,kjer so nas na začetku že opozorili ,da so zvišali kriterij . Ne vem kakšen kriterij ,kjer itak jih zanima samo osebnost in 20% IQ. Iq sem testirala na večih testih in se giblje okoli cca 110 .
No v glavnem po 14 dneh sem dobila pošto ,da pri psihološkem testiranju nisem dosegla pričakovanega rezultata in da me ne bodo uvrstili v nadaljnji postopek. Zanima me ali se ima smisel prijaviti naslednje leto ponovno ? Ker kot berem po forumih so nekatere sprejeli šele v tretjem ali četrtem poizkusu.
Zanima me ali je še kdo padel na psihološkem testiranju in če kdo kaj več ve o teh testih ,ker baje jih eni znajo na pamet.
hvala martina
Zdravo!
Tudi jaz sem že bila na psihološkem testiranju na Policijski akademiji in tudi nisem opravila psihološkega testiranja… Bolj se pogovarjam z vsemi, bolj opažam, da ti testi temeljijo na sreči… maš srečo, da jih nardiš, al je pa nimaš… ne vem na podlagi česa se ti testi ocenjujejo, res ne…
Vem pa, da se lahko prijaviš ponovno eno leto po opravljanju testov.. se pravi se naslednje leto od testov ne moreš prijavit, ker te bodo zavrnali, ker nisi naredila psiholoških testiranj…prijaviš se lahko šele potem naslednje leto… Skratka, ugotovili nismo kaj je fora psiholoških testiranj ampak na podlagi ugotovitev, je to res samo sreča… Probuj dokler ti ne uspe, drugega nasveta žal nimam, če si tega res želiš… Pa veliiiiiko sreče ti želim!!