Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Poletni oddih ob italijanski obali (Lignano-Sabbiadoro, Pineta in Riviera)

Poletni oddih ob italijanski obali (Lignano-Sabbiadoro, Pineta in Riviera)

Ali je morda kdo že dopustoval na teh plažah ?? Gre za predel med Trstom in Benetkami.

Lani sem v enem od katalogov naših turističnih agencij zasledila to ponudbo, pa se ne spomnim več v katerem. Ali so še kakšne zanimive destinacije ob italijanski obali…ne preveč daleč (najem apartmaja)??

jaz še nisem bila, grem letos prvič v Duna Verde (25 km pred Benetkami, Miave iz tega foruma mi je priporočila, malo pobrskaj po postih), ampak moja sestrična hodi vsako leto v Grado (blizu Trsta) in je zelo zadovoljna. Pravi, da absolutno ne iti avgusta, ker je vroče (večina stanovanj nima klime), pijani (saj veš “mularija”), gneča itd. Idealno je junija in pa septembra.
Če želiš res bližino, je Grado simpatično, majhno mestece, ki je prijetno za oddih.

Irena

Hvala za tole informacijo. Se bom pozanimala.

Ja Lignano je super. Plaža je mivkasta, za otroke idealna. Drugače pa veliko zabave. Štacune, lokali, hotelčki, zabava oh in sploh… Pa Aqualand itd…

Brina

Ja, če pa želiš ČISTO morje – daleč proč od teh krajev!!! Tržaški zaliv in okolica je ena sama mlakuža.

Lignano je zakon. Luštno turistično mesto, ful trgovinic in butikov za žensko dušo, zvečer diskoteka, lokali. Plaža mivkasta, ležalniki, marele za doplačilo.
Turizem z veliko žlico.

Kako dalec stran od obale je morje plitvo?

New Report

Close