Poletje
Že dolgo se nisem oglasil. Za vse tiste, ki ste brali moje prejšnje teme, naj povem da sva sedaj po 6 letih končala. Ne bom govoril o razlogih, ker sedaj niso več pomembni. Podrl se mi je svet, ampak verjamem da bom preživel. Zelo mi je hudo in jo pogrešam, saj jo še vedno ljubim. Trudil sem se rešiti zvezo, a je bilo prepozno. Boli in verjetno še bo nekaj časa. Ne vidim še luči na koncu tunela, a upam da bodo kmalu posijali prvi žarki sonca.
Moje vprašanje pa je…vem da se moram sedaj čez poletje čimbolj zaposliti z raznimi hobiji in novimi stvarmi, aktivnostmi…
PROSIM VAS ZA VAŠE IDEJA, KAJ SE DA POČETI ČEZ POLETJE? Vse ideje so dobrodošle, predvsem pa tiste, ki pripomorejo k celjenju zlomljenega srca.
že vnaprej hvala za ideje in spodbudne besede
Peace
Peace,
kam pa pridemo brez domišlija?
če boš vedno tako izbiral in se prepričeval in ugotavljal, bo življenje letelo mimo tebe, ne pa samo šlo. Začni ga živeti, kajti samo če živiš, boš videl, kaj vse se da početi.
Upoštevaj pa dejstvo, da si najprej zvest samemu sebi.
primož
Peace, pojdi ven s prijatelji, pojdite kampirat ali na morje, lahko greš ali greste v hribe ali na morje, kopaš se lahko na bljižnem kopališču, pijete pivo in uživate poltje brez skrbi. Lahko kolesariš, igraš tenis, plavaš, igraš košarko (gotovo imate kakšen vaški (mesti) klub za rekreativno igranje, lahko tudi drugi športi. Z “ekipo” hodite na tekme za zabavo in spoznaš lahko še veliko prijateljev…
Upam da sem ti dala kakšno idejo!
Želim pa ti veliko lepega, predvsem pa nove ljubezni, zdravja in sreče!
Čau.
Sej pravjo, da letos poletja sploh ne bo, tak da…;-)))). Ne, ne….sočustvujem s tabo, ker sem pred kratkim doživela isto.
Pojdi ven, poskusi uživati v tem, da si sam in ne trudi se iskat nove ljubezni, ker bo ta prišla sama..nenapovedano.
Začni se ukvarjati z novimi stvarmi, planiraj dopust…. če imaš prave prijatelje te le ti razumejo in ti stojijo ob strani.
Nikar se ne smili samemu sebi in ne tiči doma……pojdi ven med ljudi pa čeprav ti ni do tega….
In še: čas je najboljši zaveznik in ta je vedno na tvoji strani.
LPO
Ja, pa preberi še kakšno knjigo za dušo, recimo Učbenik življenja od Martina Kojca-meni je ta knjiga ful pomagala v podobni situaciji.
Predvsem pa ti priporočam šport, šport in še enkrat šport. Meni osebno najbolj pomagajo hribi. Pojdi v naravo, bodi sam s sabo, prisluhni petju ptic, opazuj naravo, začni uživat v malenkostih…
Srečo moraš najti v sebi, ne more biti tvoja sreča odvisna od drugega človeka, tisto je lažna sreča. Pravo srečo lahko človek občuti šele, ko se poglobi vase in je srečen ne glede na druge ljudi.
In ne pozabi, da čas celi vse rane!
Srečno!
Anamari