polet s helikopterjem
Na tečaj letenja pozabi, ker 10 min stane okoli 10 jurjev. Z manjšimi letali lahko marsikje letiš, na primer v Lajšah. Samo to ni tako cool. Raje ostani pri zamislil helikopterja. ker to je pa res noro. Na žalost se boš morala glede helikopterja še malo pozanimati, ker za helikopter pa res ne vem, čeprav bo pa to res SU, SU, SU, SU, SUPER darilo!
Eno izmed podjetij, ki organizira takšne prevoze s helikopterjem, je tudi podjetje Fly-com z Žirovnice. Pred kratkim so kupili nov helikopter Eurocopter, ki je kot nalašč za take polete. Gre za večji helikopter, katerega pilotira izkušen pilot. Zavedati pa se moraš, da zadeva ni ravno poceni, seveda pa je odvisno tudi od aranžmaja, ki ga želiš.
Predlagam, da pokličeš direktno v podjetje (direktor: g.Bernard Roman, GSM: 041 752 070), če pa si želiš ogledati, kako izgleda helikopter: www. flycom.si
Upam, da bo tvoj mož ob presenečenju užival!
Če ti lahko še kakorkoli pomagam, se oglasi.
Pozdrav,
Miška
Un iz Žirovnice je najdražji. Za prvega sem pa pozabila vprašat kolk časa traja polet…po moje eno uro, tko kot povsod…pokliči jih 05/672-25-45.
Drgač pa poglej še http://www.adria.si, na strani avio-taxi… tut ugodne cene, sam ni zrakomlat :))
lp,
n.
Js sem se enkrat peljala s helikopterjem na Mostu na Soči, ko so imeli tiste dneve Noč ob jezeru ali kako se je že reklo. Ej, sej ena ura je res čist preveč. Sej pol ure ma več kot dovolj. Sej pa ni treba ravno obubožat tardi tega. 😉 Sem prepričana, da ga bo pol ure čisto dovolj razveselilo. In mu pokazalo, kako super ženo ma! :)))