Ne Polarja. Ga je imel fant, pa je mal dežja gor padlo, pa je nehal delati. Sva ga dala na popravilo, pa cel mesec nič, pa še zelo neprijazni so bili. Ko so ga končno popravili oz. so nama dali novega, je delal 2 meseca, potem je pa zaradi potu na roki (fant je zvesti kolesar) spet nehal delati. Sem tudi že od drugih slišala, da imajo veliko reklamacij in da kvaliteta ni ravno to, kar pravijo. Pa še zelo dragi so.
Jaz imam polarja ze eno leto in se vsak dan z njim zelo potim, pa se vedno dela. Tudi, ko z njim tecem po dezju. Preden sem ga kupila, sem se temeljito pozanimala, kaj kupujem, saj obstaja veliko razlicnih proizvajalcev merilcev srcnega utripa in polar ravno ne spada med najcenejse. Sicer pa ga nisem kupila pri nas, ampak v Trstu (sem s primorske in mi je blizu), kjer so bili zelo prijazni, pa se davek sem dobila nazaj (pribl. 20%). Tudi ostali lastniki polar ure, ki jih osebno poznam, so vsi zelo zadovoljni s svojo urco. Ne bom trdila, da je polar najboljsi, je pa med boljsimi, vsekakor ne med slabsimi.
LP Sara
Moj komentar: Polarja sem pred kratki zamenjal, vendar še za boljši model. Starega (kolesarke funkcije) sem uporabljal 3 leta po 1 uro na dan in to v vročini, mrazu, dežju, snegu, bazenu, morski vodi, skratka v vseh vremenskih razmerah. Tudi padel sem z njim in to ko je bil na kolesu (na balanci). Rezultat.: niti enkrat v treh letih uporabe ni zatajil razen zamenjave baterije. Sam ne grem na drugo znamko in mislim, da na tržišču trenutno ni boljših izdelkov, kar se tiče merilcev srčnega utripa…