Najdi forum

polaganje laminata

V mesecu marcu bi radi položili laminat v stanovanju velikosti cca. 60m2 (Ljubljana, podlaga je parket).
Iščeva kvalitetnega mojstra, javite se tisti z zmernimi cenami.

Pozdravljeni,
cena je 5 evrov/m2 za polganje filca in laminata. informacije na 041 258 628.

lp.

Pišite prosim na mail [email protected], pridemo na ogled in se dogovorimo za ceno. Lp

pozdravljen-a
ceno polaganja laminata z zaključnimi letvami in mojo podložno 5mm peno imam 8€
031/659-971
lp Dejan

V začetku vas vse lepo pozdravljam.
Rada bi napisala izkušnjo ,kako smo izbirali izvajalca za polaganje laminata.Že v začetku smo prvotno naredili napako ker smo vzeli najcenejšega.Žal nismo imeli nobenih informacij o njegovih referencah.Mož je dokončno izbral. izvajalca.
Žal ne smem zapisati ime tega izvajalca,ker mi je že v času ko sem podala prijavo na inšpekcijo,da če bo zasledil svoje ime firme kot antireklamo nas bo preganjal po sodni poti.
Zato bodite previdni.
Zadeva je bila katastrofa.Po 12 dneh se je laminat dvignil.Kasneje smo sami reševali zadevo in ugotovili,da izvajalec sploh ni delal po stroki.Nobene meritve vlage ni opravljal.Po treh dneh izravnalne mase je že polagal čez laminat na folijo(belo).
To je bila cena,ker smo izbrali izvajalca za 5 evrov polaganje laminata,3 evre za polaganje izravnalne mase.Povrh tega smo kupili še ves material posebej.
Žal smo naredili napako,ker nismo preverili reference in izvajalca.
Vsem svetujem naj ne nasedajo lepim besedam nekaterih kvazi mojstrov in nizkim cenam.
Po toči je prepozno zvoniti.Zadevo smo začeli sami reševati.

Iskati smo začeli informacije in naleteli na zelo podkovanega pravega mojstra z znanjem in referencami .Zadevo je strokovno opravil.Vse pohvale Parketarstvu Tomaž Lavriša s.p. Telefon:
041 531 243
Njega resnično priporočam,ker naredi kvalitetno in solidno.
Vse postopke dela opravlja natančno.

Zadevo sedaj imamo rešeno po njegovi zaslugi.

Lep dan Janja

Uh, hvala Janja, to je pa dobra informacija. V življenju je res dostikrat tako, da najcenejša varianta ni vedno najboljša. Hvala za priporočilo.

polagam laminat zelo ugodno in kvalitetno 040-863-943

Zopet se samovoljno ponuja dr.laminata 040 863 943.. Trenutno pod drugim imenom!
Tisti kateri so kvalitetni ne delajo sami sebi reklamo na tem forumu.
Priporočam,da raje izberite drugega izvajalca..

Očitno je več dr. laminata, mene sta “nategnila” kar dva, med drugim tudi gospod, ki ga je zgoraj predlagaja Janja. Mi žal nismo imeli sreče pri izbiri.

Odgovor g. Brezz…
Pri nas je g. Tomaž opravljal vsa dela. Lahko potrdim le pohvale ,kajti zelo malo je takšnih obrtnikov kakor je on.Vse nam je lepo predhodno razložil,naredil celotno predstavitev v 3D in povrh še strokovno in lepo položil laminat . Držal se je vseh rokov in točno dogovorjenega zneska.
Zadovoljni smo zelo z njegovim pristopom in storitvijo.Zato ga tudi jaz priporočam!

Glede kar ste napisali ,da vas je parketar ,ki ga priporoča Janja 12 oškodoval je čista vaša izmišljotina in laž.
Zadevo lahko dokažem !
Zahtevam vaše opravičilo,drugače boste nosili posledice in bom tudi sporočil naslovniku kako ste krivični.
Zahtevam da moderator ukrepa proti g.Brezz..
Razvidno je ,da je gospod brezz tisti laminat dr. le,da se sedaj skriva pod drugim imenom .

Pozdravljen!

Sem mizar z bližine Ptuja in delam po celi Sloveniji. Cena polaganja imam 7 EUR.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte na mail [email protected]

Lep dan.

Gospod Janez ne se razburjat, omenil sem pač, da mi nismo bili zadovoljni in zato se mi res ni potrebno nobenemu opravičevat, še najmanj pa vam.
Nisem noben dr laminat, sem pač nekdo, ki ni bil navdušen nad izvajalcem.
Dejansko pa sploh ne vem zakaj se tako razburjate. Ljudje smo različni, pričakovanja so različna in ni ga izvajalca s katerim bi bili vsi zadovoljni.

Spoštovani g. Brezzz..

Zadevo katero navajate je netočna in napačna.
Tudi nekaj mojih prijateljev so izbrali njega za izvajalca in so vsi zadovoljni.Lepe izdelke ima in kvalitetne materiale,ki imajo nekateri tudi 30 letno garancijo.
Glede njegove strokovnosti smo dokaz zadovoljne stranke,ki se vračamo k njemu vsakič kadar potrebujemo njegovo storitev ali strokovne nasvete.
Seznanil sem g. Tomaža kako ste krivično zapisali trditve,ki ne držijo in so sigurno izmišlenje iz vaše strani.
Za ta forum bo podal odgovor in vas poziva,da ga pokličete na št. 041 531 243,da se zadeva razčisti.
Sprašujem se zakaj mu hočete škodovati?
Morda ste se ustrašili njegovih splošnih pogojev,ki so zelo natančno definirani ,ki točno določajo sistem ,način,pogoje za kvalitetno strokovno vgradnjo talne obloge.
V vseh letih še nisem srečal izvajalca ,ki bi tako natančno imel vse dodelano in zapisano v navodilih
tako kakor ima on.

Lep dan Janez

Janez 55, res ne vem ,kaj se imate pa vi za razburjat pa neki grozit tukaj!!
Brezzz je čist lepo napisal svoje mnenje in ima do tega tudi pravico!
Pač z določenim izvajalcem ni bil zadovoljen, vi in vaši prijatelji so pa bili. Ne vem kaj se imate vi za vtikat in tožarit zdaj!

ODGOVOR: Gospodu Brezz

Oglašam se na zadevo,ki je bila napisana proti meni osebno ,da sem oškodoval” citiram gospoda.Brez .. “nategnil”

Njegove trditve so nedokazane in žaljive.
V vsem času se je moje podjetje trudilo z poštenim odnosom in delom ustvarilo svoje ime z kvaliteto,strokovnostjo in ustrežlivostjo do strank.
Na vsak poziv se odzovem!
Javno so objavlene vse moje številke in sem dosegliv za vsakogar,ki ima kakršno koli vprašanje ali želi pojasnilo.
Vsakomur podam točno vse parametre in cenike. Na podlagi teh informacij cenika se vsaka stranka sama odloči,kaj bo izbrala.
Kakšno delo tudi sam odklonim,kadar stranka ne želi sprejeti splošnih pogojev oziroma strokovne vgradnje talnih oblog…Nikakršnih bližnic ne podpiram…
….
Iz tega sklepam,da je ozadje tega napada name osebno namen diskvalifikacije iz vzrokov,ki so znani kot umetno ustvarjanja negativnega mnenja- informacij.
Nekajkrat so nekateri že poskušali z vdorom v mojo spletno stran in jo uničiti, toda vsakič smo našli krivca,ki je imel namen mi povzročati poslovno škodo.
Nekaterim najbrž nisem po godu, ker nikoli ne delam za inžiniringe in nisem nikoli podizva.jalec.
Z 20 letno prakso, se neprestano še izobražujem na šolanjih po celem svetu z namenom nuditi strankam višji nivo storitve in strokovnosti.

Zahvalujem se vsem svojim strankam,da so me opozorili na gospoda Brezz.

Osebno pozivam gospoda brezzz…da se mi javi na tel 041 531 243,da zadevo razčistiva.

Zadevo jemljem resno,ker ne maram anonimnih lažnih diskvalifikacij kogarkoli in se zahvalujem
g. Janezu in vsem,ki so izkazali do mene zaupanje.
V čast mi je za vse pohvale,ki so bile podane iz strani mojih strank.Za zadeve,ki se odvijajo na tem forumu nisem vedel .
Podpiram vsakogar,da napiše izkušnje in ugotovitve.Le tako bojo stranke našle prave informacije.

Vse pohvale ustanovitelju tega spletnega foruma .

Lavriša Tomaž

Tudi sam se strinjam z g. Tomažem, očitno je izkušen obrtnik, ki ve kako se zadevi streže. Prav ima da se ne pusti omadeževati na takšen način. Tudi sam polagam laminate in vem kako težko je z nekaterimi strankami, ki želijo lep in kvaliteten izdelek za malo denarja, kar pa ni izvedljivo. Stranke same kupijo laminat nizke kvalitete, potem pa od mojstra pričakujejo čudeže, kar pa ponovno ni izvedljivo. Laminati nizkega cenovnega razreda so mogoče lepi samo na oko, ko pa si jih podrobneje ogledamo pa opazimo veliko napak, v debelini samega panela, utorov (pri “klik” sistemih), barvnih odtenkih zgornje folije, pa še bi se dalo naštevat….
Pozor, kvaliteten laminat ni laminat za takšno ceno kot jih dobivamo domov v raznoraznih reklamah, o kvaliteti se pozanimajte v zato specializiranih trgovinah in izvajalcih. Najprej se pozanimajte o kvaliteti materijala in izvajalca, potem se boste lažje odločili o vrsti laminata in izvajalca. Če malo karikiram; “Zastonj se danes še mačke ne gonijo”!
Kar se pa same cene tiče, če vam je že tako pomembna, pa se te le gibajo od 5-8€/m2, odvisno od skupne kvadrature in tekočih metrov zaključnih letev.

Lep pozdrav Marjan

Tomažek, Tomažek….da te ne bi znao, skupo bi te platio;) bolje, da ostaneš na reklami v Družini in Ognjišču!

V vsem tem času se ni še javil gospod Brezz .
Vsi slični anonimneži naj raje prenehajo z lažnivimi deziinformacijami .Že predhodno sem napisal,da so moje telefonske številke javno objavljene.

Vsakršno koli poditikanje ostro zavračam .Če ima kdo kakšno pripombo naj se podpiše z imenom in priimkom!
Žaljivih in izmišljenih obtožb ne bom dovolil.Če se to ne bo prenehalo bom ukrepal
in našel povzročitelja preko določenih postopkov ,ki so mi na voljo .

Tomaž Lavriša

Polaganje laminatov
[email protected]

Pozdravljeni!

Sicer je že malo zastarela tema, vendar iščem mojstra za polaganje laminata? Najprej 17m2, kasneje še dnevna soba in hodnik. (Ljubljana) Lepo bi prosila za kontakte.

Najlepša hvala.

Ana

New Report

Close