Najdi forum

Pred pol leta sva se s fantom razšla. Zveza je trajala dobri dve leti, stara sva 26 let (saj vem, mlada sva še), nisva živela skupaj, sva pa skupaj preživela skoraj vsak dan. Ko se nisva videla v živo, sva si tipkala in klicala. Bil je moja prva ljubezen. Razšla sva se zaradi nekompatibilnosti oz. nisem se počutila, da me ima dovolj rad. Premalo ljubezni mi je izkazoval, posledično sem jaz tako trpela, da sem ga zapustila. Sedaj po pol leta, ni mi žal da sem odšla, ne bi si želela ponovno poskusiti, ker vem, da bi bilo isto, ampak razjeda me, ker ga še vedno ljubim. Zdi se mi kot da ga imam vsak dan raje. Kontakta nimava nobenega, od razhoda se še nisva videla.

Kaj naj naredim, da bi ga začela pozabljati? Ne pričakujem da čez noč vse pozabim, ampak vsaj rada bi prišla na pravo pot. Vsak dan bolj ga pogrešam. Zakaj? Saj me sploh ni dovolj cenil. Ko sem bila z njem sem se večino časa počutila osamljeno. Zdaj pa tako trpim. Takoj po razhodu sem začutila zelo veliko olajšanje. Bila sem zadovoljna s svojo odločitvijo. Zdaj pa je vsak dan huje. Ima me da ga pokličem, mu povem kako se počutim, ga vidim vsaj še enkrat. Ampak vem, da to ne bi prineslo nič dobrega. On bi si nafilal ego, jaz bi bila pa še bolj potrta.

Kako ste drugi prebolevali prve zveze?

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Zaposli se z nečim. Nostalgija vsakomur izbriše slabe občutke, čloevk želi nazaj v “boljše” čase. Pojdi na zmenek, tudi če se ti zdi malo krneki, novi ljudje znajo presenetit. Bivši je bil del tvojega starega vzorca, zato počni kaj novega. S prijateljem/prijateljico še toliko bolje. Začutila si olajšanje ko sta se razšla, tega ne pozabi.

Naredi si profil na tinderju, in podrsaj  v desno samo tiste, katerih opis ti je všeč. In samo način pogovor, pa ne rabiš še takoj dobiti na kavi. Pa potem vidiš če ti preko pogovora ustreza ali ne, in se dobiš na kavi z njim.

Verjemi, tudi uredu fantje se najdejo za resne zveze-preizkuseno+podobne starosti sem kot ti 🙂

Ti nimaš problema z bivšim pač pa z introjekcijo bivšega. Tole zna biti resen problem.

New Report

Close