Najdi forum

Ojla!

Mene pa zanima kako ocenjujejo ustni del izpita na poklicni maturi-slovenščina!

Sama imam namreč za sabo pisni del, ki mi je šel zelo dobro (pričakujem obe oceni med 4 in 5), bolj pa se bojim za ustni del, ki ga imam jutri, pa imam zelo slab občutek ker imam ponavadi pri žrebanju smolo.

Torej- ali je izpit opravljen kljub temu da je pisni del ocenjen z dvema štiricama, ustni pa je negativen?

Hvala!

Aja, kakšne naloge pa so ponavadi na pokl. maturi???

Ej punca, ne delaj panike. Če ti je šlo pisno zelo dobro, skoraj nimaš šans, da bi fasala cvek. Glavo gor in nehaj cvikat, pa bo šlo. Če se boš bala, bo samo huje in ti bo pamet zablokirala. Veliko izpitov imam za sabo in če sem šla nanje tako, da mi je bilo vseeno, kako jih bom opravila, je blo super. Če sem delala paniko pa… No ja, sej ponavadi je šlo, ampak z veliko večjo muko. Sicer pa si misli tako – “Če mi spodleti, imam še vedno šanso, da vse skupaj popravim v naslednjem roku.” Veliko sreče pri Žrebu vprašanj in še enkrat – brez panike.

Je že mimo, sploh ni blo tko hudo.

So ful pomagal, komisija je bla simpatična tko da zdej sam še čakam na rezultate…

To je pa res lepo prebrati! Obenem pa imaš dokaz, da so bili strahovi odveč – je pa vseeno lažje, če jih lahko s kom podeliš 🙂

pisno ima 60 točk, ustna pa 40, torej skupaj 100, mislim da je 50 tock za pozitivno, tako da si lahko okvirno predstavljas

zelim ti lepo oceno

ps: baje je bil pisni tel tokratne poklicne mature kar težak

lp, L.

Ja, pisni je bil res težak, ne vem če je bil že kdaj tako…

Čestitam! Le tako naprej!

New Report

Close