Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Pokanje v kolenu

Pokanje v kolenu

Pozdravljeni,
ker sem že nekaj prebral o tem, pa vseeno prosim za odgovor. Sem rekreativni športnik, včasih treniral atletiko cca. 10 let – tek na srednje proge in nisem nikoli imel nobenega problema s poškodbami. Na dan pretečem kakšnih 7 km in to je to. Pred kratkim se mi je pri razgibavanju zgodilo, da mi je, ko sem naredil nekaj počepov tako pritajeno pokalo pri desnem kolenu (samo desnem). Sedaj pa, samo ko naredim počep (počasi), mi tako narahlo poka pri kolenu (samo, ko naredim počep in še to se mi zdi da zadnji teden vedno manj in bolj na rahlo), vendar kot bi čutil, da se vezi raztegujejo (tako nekako). Boli me nič ne, tudi pri teku ni s koleni nobenega problema, moram pa reči, da sem naredil že 2 kuri s tabletami “Kondroin forte” (kondroitin+glukozamin) in do sedaj nisem imel s koleni nobenega problema. Visok sem 185 cm, težek 89 kg, star 33 let.
Moram na kaj še posebej paziti? Bi lahko to bilo zaradi premalega posvečanja razgibavanja pri kolenih. Priznam, razgibaval kolen nisem kaj posebej (tako kot ostalih mišic).

LPN.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close