pojav bezgavk..
Pozdravljeni!
Pred enim tednom sem otipala na levi strani vratu bezgavko v velikosti nohta,za dva dni je izginile. Začel me je boleti vrat,glava (rahel glavobol), imela sem občutek zaštopanosti ušes..Vse t bolečine so minile, pojavile so se mi pa bezgavke levo in desno na vratu, v velikosti nohta, se ne večajo in so rahlo boleče na dotik. Zatem se mi je naredila bezgavka odzadaj na desni strani vratu, velika 1 cm, rahlo boleča na dotik. Na drugi dan sem si zatipala še bezgavke v predelu trebuha odspodaj. Prav tako so male. Nobena bezgavka mi ne raste! Moje počutje pa je perfektno. Edino me preletava strah
Pred 12imi leti sem bila zdravljena zaradi Hodkinovega limfoma st. IIA. Imam redne kontrole, nobenih znakov za ponovitev bolezni.
Vem veliko o tej bolezni in o bezgavkah. Amapk je strah večji od znanja. Za teden in pol imam letno kontrolo, v ponedeljek pa bom šla k zdravniku na pregled.
Pred dvemi leti sem rodila zdravno deklico in nisem imela nobenih resnih težav ne med nosečnostjo in ne po porodu.
Kako je če se bolezen vrne, koliko možnosti imam za to? Ali je ponovno ozdravljiva? Tega strahu ne bi bilo, če ne bi imela doma zlatega moža in hčerko. Prosim za kaki nasvet, pomiritev…
Pozdravljena, super, pa je strah za teboj. 🙂
Lepo bodi in im prej sed pocajtaj.