Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? pojasnilo izvida

pojasnilo izvida

Ne vem ali se to samo meni dogaja ali je še kdo med vami čakal na izvid toliko časa. Še vedno ga nisem prejel.Neverjetno!!

Se je zgodilo moji znanki, da je na izvid od biopsije bezgavke, ki se ji je povečala pod pazduho, in so ji jo opravili na OI, čakala 3 mesece.

Histopatološki izvid naj bi bil v roku 7-14 dni (po medicinski uradni statistiki v RS),zato priporočam da sam preveriš,zakaj tvojih izvidov še vedno ni (pri osebnem zdravniku,še boljše pri tvojem onkologu).Za vsak slučaj,toliko da se ne bi ponovil kak Celjski slučaj (ali pa naš)!

Lp

Skušek Peter

Sicer tole pišem veliko kasneje od ostalih, pa vseeno, mogoče pride prav ta inforamcija, za koga ki se sedaj sooča z boleznijo. Kar se tiče izvidov biopsije, je tako, da je včasih treba zelooo dolgo čakat na izvid, ker pošljejo, izrezani del v konzultacijo v tudi še kam v tujino, za drugo strkovno mnenje. Tudi jaz sem dolgo čakala na ta izvid, ker so ta kompot kot mu ljubkovalno rečejo poslali v tujino, in to pol pač mal dalj časa traja. Taka procedura je za biopsije in za že operativno odstranjene tumorje.

New Report

Close