POHVALITE VAŠE (OTROKOVE) PEDIATRE
Pa da na našega Dr Jerneja Breclja, ne pozabimo, je naj, naj,naj gastro enterolog, tako dobrega zdravnika še pri belemu dnevu z lučjo ne nejdeš:))))
Tanč je pa itak zakon:)))
Dodajam – Dr. Weiss iz ZD Novo mesto. Edini, ki nam nikoli ne predpiše antibiotika, če ni na podlagi jasnih izvidov prepričan, da je potreben. Vedno vse razloži, še več kot bi bilo nujno treba. Res mu popolnoma zaupam in se zanašam na njegovo mnenje. Je eden redkih zdravnikov, ki dela s srcem.
Pa Tanč. Kdorkoli že ste, ste pravi angelček… S svojo voljo in predanostjo na forumu dajete jasno vedeti, da ste prav tako iz čisto pravega razloga postali pediatrinja in ostajate pediatrinja. Žal veliko pediatrov z leti pozabi zakaj so to, kar so…
Tudi jaz se bom pridružila tejle temi.
Naša periatrinja dr. Iva Kalinšek – ZD Moste v Ljubljani, z možem sva res zadovoljna, vedno nasmejana, zelo naju pomiri in z najinim sončkom zna tako lepo ravnati.
Potem pa bi pohvalila še prim. Tomislav Mokorel – pedentolog, najin sinček rad hodi k zobarju. Je res prima, pa še veliko stvari nama je že razložil.
Najbolj pa bi pohvalila prim. Beabler – ortoped na Polikliniki. Jst sem hodila k njemu svoje celo otroštvo, zdaj pa ko hodim z najinim sončkom, je še vedno SUPER. Pa njegova sestra Mateja. PRIMA STA.
No, pa tudi tebi TANČ grejo vse pahvale.
Kako lepo je brati tole, ko smo zadovoljni s svojimi zdravniki, saj takrat, kadar jih potrebujemo, nam to res pomaga. Lažje je iti k zdravniku, če veš, da te bo nekdo potolažil in ti vse razložil.
Naj bo čim več takih pohval.
Tudi jaz bi najraje celemu svetu zavpila ime najboljšega pediatra na svetu.
To je dr. Jernej Brecelj iz PK,
dr. Ida Rus – naša izbrana pediatrinja (trenutno na porodniškem dopustu) , ki je pravočasno opazila, da z našo punčko nekaj ni tako kot bi moralo biti in pohvaliti moram tudi
dr. Urško Omejc njeno nadomestno pediatrinjo, zlato in potrpežljivo ,ki se je že odpravila v zaslužen pokoj, vendar se je požrtvovalno vrnila, ker jo še vedno potrebujemo.
Pravzaprav vse spoštovanje vsem, ki se trudite za zdravje naših otrok.
Krasni ste!!!
Jooooj, pa sestre na PK – VSE, ČISTO VSE, ČISTO VSE OD PRVE DO ZADNJE (ups, črke!) na oddelku B: Angelca, Klavdija, Nataša, Štefka, Zdravka, Jelena, Mojca, Irena …. naj ne zamerijo tiste, ki jih nisem napisala – brez vseh vas ne bi bilo tako, kot je: kot je le mogoče – lepo!!!!
Hvala vam za skoraj že popolnoma vrnjeno zdravje moje hčerke!
Nataša
Dr. Jernej Brecelj. UKC Ljubljana, pediatrija, gastroenterološki oddelek.
Zdravnik s srcem, želim si, da bi imeli opravka samo s tako dobrimi zdravniki,oz. da bi bili vsi zdravniki taki. Za mojega sinčka je zelo dobro poskrbel, na vsako vprašanje prijazno odgovorili, vse lepo razložil.
V glavnem mi smo bili z njim zelo zadovoljni.
Dr. Maja Knez Miklič, UKC Ljubljana, pediatrija, gastroenterološki oddelek
Zdravnica, ki je na še tako neumno vprašanje odgovorila z nasmehom. Tudi z njo smo imeli samo lepe izkušnje.
Medicinske sestre na gastroenterološkem oddelku si tudi zaslužijo samo pohval, ker so lepo skrbele za mojega sončka in tudi mene so znale potolažiti, ko se je zapletlo.
V glavnem vsem se zahvaljujem za prijaznost, ostanite tako dobri še naprej.
Jasmina
No, jaz bom pa naglas pohvalila vas osebno Tanč 😉
dr. med.spec Tatjana Grmek Martinjaš, pediatrinja naših dveh sončkov, strokovna, prijazna in res topla oseba 😉 tako, da starejši večkrat pred spanjem omeni, kdaj bo spet šel k zdravnici pogledat igrače 😉
od Vas vedno odidemo pomirjeni, pa saj tudi sicer ne pridemo preveč živčni, ker vam zaupamo 😉
Enake pohvale tudi sestri Niki 😉
hkrati bi pohvalila tudi našo nefrologinjo dr. Rino Rus, tudi zelo prijazna in pa dr. Nevenko Zavrl (razvojna ambulanta) in sestro Andrejo.
;*:=)) Bom prenesla tudi Niki.