POHVALITE VAŠE (OTROKOVE) PEDIATRE
Ja, potem lahko rečete, da sem se sama malo zafrknila. He he, ampak jaz moram najprej odobriti odgovor:))))))))
Ja, res je, mi je otročja napisala, kako me je našla. Na forumu, pa nisem vedela.
Ja, žal sem čisto centralno:((
Glede na to, kaj je nas otrok dal skozi, imamo kar zajeten spisek pohval, spodnji trije so samo tisti, s katerimi imamo najvec opravka.
Breda Kodelic Korunic, dr.med., special. ped. (ZD slov.bistrica)
doc.dr.Tadej Strojnik, dr.med, spec. nevrokirurg (SBM)
mag. Gradisnik, dr.med, nevrolog (SBM)
Vsi so krasni!
Dr. Caserman -ZD Vrhnika, ki žal odhaja v Kamnik. Po mnogih popolnoma neuspelih pregledih ušes, tehtanjih ipd. pri drugih zdravnikih, se je sin celo veselil obiska pri dr. Gregorju. (Mama pa iz ZD ni odhajala preznojena in besna. ha, ha) Zna vzpostaviti stik z otrokom, si vzame čas, posluša starše. Skratka je fajn zdravnik. Škoda, da gre.
Pa seveda Tanč – zakladnica znanja, neverjetna hitrost odgovarjanja sicer pa z iskalnikom odgovori dostopni ob katerikoli uri! Pa prijaznost in skrb za naše malčke veje iz vaših odgovorov. HVALA!
dr. Gorišek Irena
dr. Anžičeva iz hematološke ambulante
dr. Cetičanin Snježana iz Metelkove
dr. Ahčan iz otroške plastične kirurgije
S temi se največ srečujemo in vse pohvale za njihovo delo.
In seveda zelo rada prebiram Vaše nasvete na tem forumu in vmes najdem kaj zase, torej hvala dr. Tanč za vašo pomoč.
LP, S.
Dr. Brigita Habjanič-Merc ( Ptuj) in njena cela ekipa. K njej ne hodimo dolgo saj je naša pikica stara komaj 8 mesecev (redni sistematski pregledi pa
enkrat bolezen). Vedno si vzame čas, prisluhne, tudi potelefonu je vedno dosegljiva. Izgleda, da smo naredili dober ulov:o)))
Pa seveda vi, Tanč, ki ste pa res 24 ur prisotni in nam prisluhnete in pomagate. Hvala!
ajasmina
Pa še jaz:
Vse, vse pohvale dr. Jeleni Zupanec iz Celja!!! Pred kakšnim letom smo se prestavili k njej (ko je po kakšnem čudežu nastalo prostora za nove pacijente, hvala Bogu) in jo OBOŽUJEMO. Strokovna, prijazna, ima rada otroke in tudi otroci njo. Pri njej se predvsem počutimo VARNE!!!!! Hvala, hvala, hvala!!! Če kdo bere to in jo pozna, ji povejte da bi jo najraje kar objeli, ko pridemo k njej, pa nas je preveč sram… ;))))
Lp,
Sonja