Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija POHVALITE VAŠE (OTROKOVE) PEDIATRE

POHVALITE VAŠE (OTROKOVE) PEDIATRE

Če pa piše javno, z imenom in priimkom. :)))))))))))))))))))))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ja, potem lahko rečete, da sem se sama malo zafrknila. He he, ampak jaz moram najprej odobriti odgovor:))))))))

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

To je res. :))))
Res je pa tudi, da se da marsikaj najti, če se le zanimamo za zdravje, ne? :)))))))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ja, res je, mi je otročja napisala, kako me je našla. Na forumu, pa nisem vedela.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Eto, še ena pediatrinja iz Kranja. Dr. Zadravec-Paternoster. Marsikaj se da z njo zmeniti prek telefona, ker veliko pomeni. Je prijazna, posluša in razloži zadeve.

TejaM.

Dr. Jutršek Milojka iz ZD Litija in sestra Majda.
Vedno temeljit pregled, za otroka si vzame dovolj časa da ga pomiri in dovolj časa za starše, da ti razloži kaj je z otrokom. Je ne menjamo za nič na svetu.

Sem pri pohvali izpustila tebe, Tanč.
Vsa zahvala, da tale forum obstaja in da si ti takšna kot si :)) Škoda, da nisi bolj severno vzhodno:))

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Ja, žal sem čisto centralno:((

Dr. Sabadin Livija in sestra Mojca-ZD Lucija

Glede na to, kaj je nas otrok dal skozi, imamo kar zajeten spisek pohval, spodnji trije so samo tisti, s katerimi imamo najvec opravka.

Breda Kodelic Korunic, dr.med., special. ped. (ZD slov.bistrica)

doc.dr.Tadej Strojnik, dr.med, spec. nevrokirurg (SBM)

mag. Gradisnik, dr.med, nevrolog (SBM)

Vsi so krasni!

http://www.lubica.net/gaby/blog

Dr. Caserman -ZD Vrhnika, ki žal odhaja v Kamnik. Po mnogih popolnoma neuspelih pregledih ušes, tehtanjih ipd. pri drugih zdravnikih, se je sin celo veselil obiska pri dr. Gregorju. (Mama pa iz ZD ni odhajala preznojena in besna. ha, ha) Zna vzpostaviti stik z otrokom, si vzame čas, posluša starše. Skratka je fajn zdravnik. Škoda, da gre.
Pa seveda Tanč – zakladnica znanja, neverjetna hitrost odgovarjanja sicer pa z iskalnikom odgovori dostopni ob katerikoli uri! Pa prijaznost in skrb za naše malčke veje iz vaših odgovorov. HVALA!

dr. Gorišek Irena
dr. Anžičeva iz hematološke ambulante
dr. Cetičanin Snježana iz Metelkove
dr. Ahčan iz otroške plastične kirurgije

S temi se največ srečujemo in vse pohvale za njihovo delo.

In seveda zelo rada prebiram Vaše nasvete na tem forumu in vmes najdem kaj zase, torej hvala dr. Tanč za vašo pomoč.

LP, S.

dr. Majda Accetto Hočevar ZD Vič Ljubljana in sestra Jasna. Vsaka čast!

Dr. Hočevar iz ZD Vič. Prijazna, potrpežljiva, sicer včasih malo nervozna, pa vendar sem zadovoljna z njo in njeno sestro (pa vozim k njej že tretjo malčico). Ravno tako lahko pohvalim dr. Porenta in dr. Tratar.

Pa seveda tale forum in Tanč….
Punce, super ste!

Hvala

Dr. Brigita Habjanič-Merc ( Ptuj) in njena cela ekipa. K njej ne hodimo dolgo saj je naša pikica stara komaj 8 mesecev (redni sistematski pregledi pa
enkrat bolezen). Vedno si vzame čas, prisluhne, tudi potelefonu je vedno dosegljiva. Izgleda, da smo naredili dober ulov:o)))
Pa seveda vi, Tanč, ki ste pa res 24 ur prisotni in nam prisluhnete in pomagate. Hvala!

ajasmina

Pa še jaz:

Vse, vse pohvale dr. Jeleni Zupanec iz Celja!!! Pred kakšnim letom smo se prestavili k njej (ko je po kakšnem čudežu nastalo prostora za nove pacijente, hvala Bogu) in jo OBOŽUJEMO. Strokovna, prijazna, ima rada otroke in tudi otroci njo. Pri njej se predvsem počutimo VARNE!!!!! Hvala, hvala, hvala!!! Če kdo bere to in jo pozna, ji povejte da bi jo najraje kar objeli, ko pridemo k njej, pa nas je preveč sram… ;))))

Lp,
Sonja

Dr. Nada Gortnar; Nova Gorica – je zares prijazna pediatrinja, mi in naš sonček smo zadovoljni!
Hvala tudi Tanč!

Pohvala za dr. Aleksandro Plut in njeno sestro Dragico iz ZD Moste. Pohvala tudi za tale forum in moderatorja!

Al sem šlampasta, ZD Maribor. Tudi sestre so za pohvalit.

dr. Porenta – ZD Ljubljana Vič. FENOMENALNA!
Tudi sestre so odlične:)

Zelo fina je tudi dr. Selan (razvojna ambulanta)

A ja, pa še to – ni sicer zdravnica, je bila pa pri razvoju marsikaterega otroka vredna toliko ali celo več – fizioterapevtka TATJANA BREZNIK.
Kapo dol!

New Report

Close