Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? POHVALA SESTRE NA GINEKOLOŠKI KLINIKI LJ.

POHVALA SESTRE NA GINEKOLOŠKI KLINIKI LJ.

Rada bi pohvalila sestro z Ginekološke klinike v LJ. Sestra je skoraj vedno pri mojemu ginekologu in je izjemno prijazna, ustrežljiva in je SONČICA med sestrami na GK LJ – v Leonišču. Žal ne vem imena. Je pa mlajša, z očali, blond, urejena, malo močnejše postave. Ker vse sestre na GK LJ krožijo in so vsak dan pri drugemu ginekologu, verjetno nič ne pove, če bi napisala ime mojega ginekologa.

Morda pa se bo našla katera, ki jo bo po opisu prepoznala in celo napisala njeno ime!

KO bi bile vse sestre takšne… :))))))

Mislim, da je to sestra Milena, zmeraj je zelo prijazna.

Škoda, da ni takšnih SONČIC več v Leonišču, ker so ostale same VEŠČE, zoprne in neprijazne, kot da bi bile klonirane. Tako da ste imeli izjemno srečo in ste naleteli na pravo redkost v Leonišču. Zanima me, kaj menijo še ostale pacientke, ki so imele izkušnje s sestrami v Leonišču ?

Jaz imam dobre izkušnje z vsemi.

Vse so izredno prijazne in ustrežljive. Razumeti je pa treba, da pride kakšen dan, ko jih kakšna zoprna in nestrpna pacientka vrže iz tira!

Malo prijaznosti in razumevanja, pa kakšno dobro in pohvalno besedo, pa bodo sestre imele lepši dan!

Nataša

Tudi medicinska sestra Lili Šardi popolnoma ustreza opisu – pri njej v petih minutah zveš več, kot v celem letu poprej……. Krasna je!

Ne, ne, mislim, da je je sr. Milena in ne sr. Lili. Naslednjič, ko bom šla h ginekologu, in če bo tam, bom pa prav pogledala. Ker to je pa res eno tako prijazno bitjece, da je kaj!!!!

New Report

Close