pohvala pediatrija alergološki oddelek
So tu tudi pohvale?
Potem bi pohvalila oddelek za alergologijo na pediatrični kliniki kliničnega centra.
Dobro leto nazaj je moj otrok zbolel za obliko avtoimunske bolezni, zaradi katere je bil več dni v bolnišnici. Moram reči, da sem bila pozitivno presenečena nad prijaznostjo in po moji laični presoji tudi strokovnostjo dr. Nataše Toplak, dr. Ante Burmas in dr. Avčin, ki so otroku resnično stali ob strani z zelo hitrim odreagiranjem na težave. Hkrati pa sem vedno imela pomoč z natančnimi navodili in v obliki dosegljivosti po telefonu, ko je otrok nadaljeval zdravljenje doma. Hkrati pa bi želela pohvaliti medicinske sestre in medicinskega brata, ki so zelo pazljivo in nežno delali z otrokom ter bili ob vsakem času na razpolago hitro odreagirati. Verjamem, da je v našem primeru izključno človeški faktor (strokovnost, hitra reakcija, pripravljenost pomagati) pripomogel, da je otrok ostal po bolezni praktično brez posledic.
Torej, prav je, da povemo tudi dobre stvari: če pride vaš otrok na oddelek alergologije otroškega oddelka klinčnega cetnra, je v dobrih rokah.
Hvala vam.
mama sedaj 7 letnega (zdravega) otroka