Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pohvala Diagnostičnemu centru Bled

Pohvala Diagnostičnemu centru Bled

No, jaz sem se ravno včeraj vrnila iz Diagnostičnega centra Bled z ene pač zoprne preiskave in moram povedat, da sem bila tako presenečana nad prijaznostjo zdravstvenih delavcev in vsega osebja. Pohvalila bi tudi njihovo strokovnost in prevsem človečnost, saj so me med bolečo preiskavo uspeli ne samo potolažit, pač pa tudi nasmejat!!! : ))))))
Tako da, če boste kdaj morali na koloskopijo ali kaj podobnega, pojdite na Bled, ker tam bodo tako dobro poskrbeli za vas, da je ves strah odveč!
Moram pa priznat, da mi je bilo najlepše, ko mi je med. sestra zvečer prišla voščit lahko noč! Kar vesela sem postala, saj se nisem več počutila tako osamljeno in daleč od doma!
Želim jim še veliko uspehov!
Aurora

Kako pa si prišla do Bleda? Ali si imela napotnico ali si šla sama in plačala ta pregled? Koliko časa si čakala? em da so dobri le priti do njih ni prav lahko.
Sem vesela zate. Lepo se imej!

Pozdravljena!
Jaz sem imela ful hude prebavne motnje in sem non stop visela pri zdravnici, sj mi, ker sem mlada ne verjame preveč! In po dveh tednih (vsak dan sem bla pri zdravnici) me je vprašala če bi šla na Bled in mi napisala napotnico. Čakalna doba je zelo dolga, približno 3 mesece, če te pa zdravnica naroči, torej, da sama pokliče pa te vzamejo prej, pač pod nujno.
Ker gre za nadstandardno storitev je potrebno še doplačilo 2.000 sit na dan, kar se mi niti ne zdi dosti, ker so storitve na visokem nivoju.

LP

malo denarja malo muzike . veliko denarja veliko muzike sploh pa prijaznosti (čeprav si mogoče mislijo ko te jebe, vadi pare in beži).
l.p.

ja no, tudi to drži, a je vseeno prijetno če niso s tabo zoprni še takrat ko si bolan!
LP

V tej zdravstveni ustanovi delajo res ljudje z izjemnim srcem in tudi sama sem bila deležna prijaznosti in pozornosti.Kar tako naprej!

New Report

Close