Pohvala Diagnostičnemu centru Bled
No, jaz sem se ravno včeraj vrnila iz Diagnostičnega centra Bled z ene pač zoprne preiskave in moram povedat, da sem bila tako presenečana nad prijaznostjo zdravstvenih delavcev in vsega osebja. Pohvalila bi tudi njihovo strokovnost in prevsem človečnost, saj so me med bolečo preiskavo uspeli ne samo potolažit, pač pa tudi nasmejat!!! : ))))))
Tako da, če boste kdaj morali na koloskopijo ali kaj podobnega, pojdite na Bled, ker tam bodo tako dobro poskrbeli za vas, da je ves strah odveč!
Moram pa priznat, da mi je bilo najlepše, ko mi je med. sestra zvečer prišla voščit lahko noč! Kar vesela sem postala, saj se nisem več počutila tako osamljeno in daleč od doma!
Želim jim še veliko uspehov!
Aurora
Pozdravljena!
Jaz sem imela ful hude prebavne motnje in sem non stop visela pri zdravnici, sj mi, ker sem mlada ne verjame preveč! In po dveh tednih (vsak dan sem bla pri zdravnici) me je vprašala če bi šla na Bled in mi napisala napotnico. Čakalna doba je zelo dolga, približno 3 mesece, če te pa zdravnica naroči, torej, da sama pokliče pa te vzamejo prej, pač pod nujno.
Ker gre za nadstandardno storitev je potrebno še doplačilo 2.000 sit na dan, kar se mi niti ne zdi dosti, ker so storitve na visokem nivoju.
LP