Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? POHVALA

POHVALA

3. 4. 2006 popoldne sem bil pregledan na v ORL ambulanti na polikliniki, audiovestibuloška ambulanta:

Zahvaljujem se za hiter sprejem; tudi ob naročeni uri sem bil res na vrsti.
Osebju in zdravnici vse pohvale. Ne za samo za zgoraj zapisano, temveč tudi zato, ker sem kot pacient imel občutek dobre individualne obravnave, dialoga in (človeškega) odnosa, stika na relaciji do mene – kot pacienta.

Kako malo je potrebno – za nasmeh.

Hvala.

Zanimivo… pohvala=nič odgovorov/pritožba=vedno dvomestno število odgovorov

Ja takšni smo pač ljudje, pohvala je sama sebi umevna, kritika ne. Pribljižno tako je tudi s sistemom MON.
Večina mailov je namenjenih kritikam, za zahvalo pa imamo 140 članov od 300.000 rednih uporabnikov. No saj sem pa tja še vedno pride kakšna zahvala, če ne pa vsaj v mislih.
Ampak vseeno se je težko znebiti občutka, da si z ljudmi pač ne moreš dosti pomagati, razen, če jih prisiliš v to. Za vse to brezplačno svetovanje je na žalost tudi 500 sit na mesec preveč. Me res zanima, koliko vprašanj bi imel Pušenjak, če bi morali plačati 100 sit za odgovor? Verjetno bi se njegovo povprečje iz 50 vprašanj na dan, zmanjšalo na 5 vprašanj, ali pa še manj.
Tako je bilo z pravnimi nasveti, za člane so bili zastonj, od 20 vprašanj dnevno, smo dobili 2 mesečno. Potem pa pomislite, kje še dobiš brezplačen pravni nasvet? Samo po sebi je umevno , da boš plačal, samo tukaj ne.

Mogoče sem napisal malo iz konteksta, ampak tako je s pohvalami. Če jih ni nujno dajati jih tudi izjavili ne bomo. Ko pa jo, pa je to samoposebi umevno.

MOrda bi morali to pohvalo poslati tudi na forum ORL.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vsaka čast na pohvali!Lepo , da si se spomnila in upam, da bodo na ORL Ljubljana tudi to videli!

New Report

Close