Pohvala
Spostovani,
Redno prebiram vase odgovore in ste v veliko pomoc. Vas obcudujem da ob vasem delovniku zmorete se to. V enem izmed vasih odgovorov sem prebrala da ste napisali da lahko napisemo pohvalo tudi ” vodilnim” v porodnisnici. Mi prosim bolj natancno sporocite kam bi to bilo? Sama imam z EINT in babicarjem Anzetom krasno izkusnjo in bi rada to delila z tistimi, ki to morajo slisati. Spomnim se obiska nekih gospodov ” v kravati ” ko je bil Nik se pri vas, vi pa ste jim potrpezljivo opisovali kako izgleda vas ” vsakdan”. Sem ravno prave volje da se malo razpisem.
Pa se to: v dar smo prejeli babysense ( od druzine ki ga zal ni imela priloznost uporabljati) z zeljo, da ga ne prodajamo naprej pac pa ga podarimo nekomu ki ga bo potreboval. S fantom sva se po premisleku odlocila da ga bova cez nekje pol leta ko bo Nik ze velik podarila vasemu oddelku v zahvalo za to kar pocnete in z zeljo, da bo resil vsaj eno zivljenje.
Malo prevec sem s razpisala, pa vendar….
Lepo vas pozdravljam
Nina basa
Spoštovana Nina,
tole sporočilo je pravi balzam za ponedeljkovo jutro. In seveda bi bili “uradne” pohvale tudi veseli, tako mi na EINT kot babičar Anže.
Pošljete jo lahko strokovnemu vodstvu (predstojnica Porodnišnice je dr. Tanja Premru Sršen, strokovni direktor Ginekološke klinike je dr. Adolf Lukanovič); še bolj odmevno pa je pošiljanje na Službo za pritožbe in pohvale UKC Ljubljana; Zaloška 4, 1525 Ljubljana.
Tudi apnoe-blazinice bi bili veseli – običajno jo izposojamo za 1-2 meseca staršem nedonošenčkov, da lažje “prebrodijo” stres prvih noč doma. Na srečo izkušenj, da bi blazinice res morale reševati življenje, (še) nimamo.
Srečno, lepo se imejte,