Najdi forum

Spoštovana Maja!

Sem bral vaše poste in sem zasledil, da ste se pred časom vprašali, če jih sploh kdo bere, če je smiselno, da pišete.
Je smiselno je! Prav gotovo ogromno ljudi prebere vaše poste, čeprav jih ne komentira. In moram reči, da je vaše pisanje na zelo visokem nivoju. Ste duša, ki ve kaj pomeni notranje trpljenje, ujetost v temačne čustvene ječe…Prebral sem ogromno knjig, se pogovarjal z nekaj ti. strokovnjaki, delal na sebi ipd. Lahko rečem, da sem glede teh zadev zahtevna osebnost, ki jo ne zadovolji nekakšno prodajanje bučk, vendar pa me je vaše pisanje globoko dotaknilo, prav tam, kjer tiči zajec, notranji spomini na težko nesrečno otroštvo. V vašem pisanju se gotovo najde veliko ljudi, ne samo spolno zlorabljeni, tudi vsi mi ostali, ki smo drugače trpeli… Jaz osebno se že dolgo borim, da bi pozdravil to bolečino, ki jo nosim v sebi in je nastala v otroštvu in mladostništvu, vendar ne gre. Je močna in globoka, zdi se mi, da se je zarasla v mojo osebnost in dušo…Zanima me kako je vam uspelo, če vam je..kakšno pot ste ubrali, kakšne tehnike ste izvajali,ipd…
Ps: če boste kdaj napisali knjigo, jo preberem z veseljem, pač imate življenske izkušnje in nadarjenost za to delo. Morda ste bili za to poklicani…No ne bom začel filozofirat ha,ha
Lepo vas pozdravljam

Pozdravljen, sed!

Najlepša hvala za vse pohvale v tvojem postu.

Pišem predvsem in izključno iz svojih preživetih spominov,ki jih ni bilo malo. Vendar je bilo malo teh,lepih, to priznam.
Ker izhajam iz svojih izkušenj, se verjetno vse to odraža tudi v pisanju in tako vsak,ki bere te poste, se lahko iztoveti v teh zgodbah.

Tudi sama prebiram še vedno mnoge knjige,in tako se utrjujem v samozavest
,trdnosti in še čem …

Jaz nisem imela nobene posebne tehnike, le poiskala sem notranjo moč,ki jo ima v sebi vsak od nas. Oprla sem se na to in bila sem trdno odločena,
da se izkopljem iz teh težav in bolečin,ki sem jih imela.
Volja je bila moćna in trdna,kot še nikoli v življenju.Veliko,res veliko sem delala na sebi,aja pa hodila sem tudi na tečaj osnov tehnik pomoč pri duhovni rasti in samopotrditvi.To je bila odskočna deska iz katere sem šla samo še naprej.

Pisanje knjige praviš!?! ja v mislih nastaja ta obcija,vendar je še nisem realizirala na papirju.Vem, da je veliko knjig napisanih in opisanih na to temo,vendar še vedno mislim da jih je občutno premalo.Ljudem je potrebno povedati,da niso sami, da imajo nekoga,ki bi jim rade volje prisluhnil in poslušal,ter SLIŠAL – če bi se žrtve opogumile in zaupale svojo zgodbo. Vse to sloni na nizki samopodobi,nizki samozavesti, strahu,občutku nelagodja,nerazumevanja .. skratka to je začaran krog, iz katerega je potrebno oditi in si reči končno STOP, dovolj je bilo smiljenja samemu sebi, hočem nekaj NAREDITI ZASE IN SVOBODNO ZADIHATI!

Če želiš se mi lahko javiš na osebni mail [email protected] in predebatirava tvojo zadevo,ter ji prideva do dna. Vedno je vse rešljivo,če je človek zato in če hoče splavat iz težav!

Srečno in javi se še kaj!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

New Report

Close