Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja pohištvo za otroško sobo

pohištvo za otroško sobo

Pozdravljene!

Znimam se za otroške sobe. Rada bi kakšen program, ki se lahko z leti dopolnjuje. Prosim za nasvete oziroma katere salone naj obiščem.

Hvala
Sabi

program Flexa je ravno tisto, kar iščeš – raste z otrokom. Imajo ga v Rutarju in Lesnini.

Draga,

program Flexa je res morda to kar iščeš…samo v opozorilo: samo posteljica za otročka stane 130.000,00 sit, previjalna komoda 90.000,00 SIT…potem pa računaj kaj vse boš potrebovala. Če denar ni problem, potem super, drugače ti pa svetujem da pogledaš še kje drugje!

LP; Š.

Špela Č

Glede na to, da mali princ in ostale linije pohištva delajo že nekaj časa, po moje prav tako “raste” z dopolnjevanjem in jih tako hitro ne bodo nehali delati.

T.

Mi imamo od Mizarstva Zupanc – smo zelo zadovoljni!
BTC hala A, klet!
Lp, Mateja

Tudi Mali princ je na to temo, se mi zdi!

TEMPO X- ALPLES
MAVRICA- NOVOLES
MALI PRINC-ILES IDRIJA
HARMONIJA-ALPLES
Če greš na alplesovo spletno stran, si lahko naročiš CD s programčkom za izris.
Upam, da sem ti pomagala. LP.

Tole je čista kopija flexa pohištva, le da je slovenski izdelek in prav tako raste z otrokom. V živo si lahko pogledaš v Slovenijalesu, če si iz Ljubljane. Cenovno bistveno nižji od flexe in za začetek lahko kupiš samo nanjnujnejše potem pa počasi dokupuješ, kolikor ti prostor in žep dovolita.
Mi smo zadovoljni.

Lp
EvaK

Zdravo,

mi smo ravnokar naročili sobico od malega princa, po vseh preverjanjih je najceneje in najbolj ti znajo svetovati v trgovini (mislim da je art maja, ali nekaj takega) v črnučah nad hipermarketom.

Gledali smo tudi flexo(se nam je zdela neuporabna) in tempox od alplesa (premalo otroška) , pa izi mobili (predrago)… nekako nam je mali princ ponudil najbolj to kar smo želeli… s tem da smo kupili le pohištvo, mizico in stolčke in ostale drobnarije pa bomo nakupili v ikei.

najbolje da greš malo po npr. rutarju in si sploh zamisliš kaj bi rada, potem pa počasi odločiš…

pozdravček, Urša

Eva-K, ti je napisala naslov biodoma, kjer pa so slike otroških sobic
Mali princ. Na sliki so stari katalogi, v mnogih trgovinah pa boš dobila že novega ( nove barve).
Mi smo z Malim princem zelo zadovoljni, saj je pohištvo lepo, kvalitetno,
uporabno pa še slovenskega porekla. Kupi se lahko po delih in se
skombinira nešteto kombinacij.

pozdrav

Mi smo Malega princa kupili v salonu Maros (BTC),kjer nam je prijazna arhitekta tudi (brezplačno seveda) svetovala postavitev in izbiro opreme. Zelo zadovoljni z nakupom!

Mi smo vse tri otroške sobe in dnevno kupili v mizarstvu Zupanc – BTC hala A.

:))

Mi imamo pa od BIODOMA otroško sobo Bioboy. Zelo fajn.

Tudi mi imamo bioboy. Prednost: naredijo tudi po meri, če si standardni elementi ne ‘pašejo v luknjo’. Smo se pa načakali, da smo dobili tisto po meri narejeno omaro.
(Mimogrede: tobogana smo se naveličali. Če bi koga zanimal ta del pohištva, se naj oglasi.)

Eno otroško sobo imamo Mali princ, dve pa Flexa.
Ker srednja hči postaja deklica, bomo letos Flexo spet dokupovali. Osebno prisegam na Flexo.

Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

New Report

Close