Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Pohištvo ( kuhinja ) po meri!

Pohištvo ( kuhinja ) po meri!

Pozdravljeni,

Našla sem tole stran in ker tudi mi trenutno opremljamo stanovanje, me zanima nekaj dejstev.

Ali se cene pohištva narejenega po meri res ne razlikujejo toliko v ceni od?
Tu piše, da ne.
Posebaj mi je zanimivo to, da pridejo in ti izrišejo vse naenkrat in tako je kuhinja, dnevna soba in jedilnica nekako v stilu.
To mi je ful všeč.
Koliko pa stane takšno svetovanje?
Morda kdo ve za konkretno podjetje kakšne imajo izdelke ( kvaliteta ), cene, kako so ažurni, dosledni…?

hvaležna bom za vsak namig.

Hvala in lepo nedeljo

Tele spletne strani ne poznam, lahko pa ti povem da sva midva dala delt kuhinjo po naročilu enemu mizarju, bila je cca. 1000 eur cenejša kot v trgovini,in 2000 eur cenejša kot pri drugem mizarju, je pa kar velika in točno po najinih željah. (tako da ne vem,malo so morda imele vpliv veze vendar ne prav veliko,Ker sva potem otroško sobo plačala 400 eur več kot bi jo pri malem princu, seveda pa je bilo spet malo zmišljevanja, in predvsem bolj ojačene stranice). Poleg v enaki barvi pride še jedilni kot in dnevna soba, ker je to vse en prostor.
Zadovoljna sva maksimalno. Sva pa šla najprej v lesnino, kuhinjo sva zrisala nato še v svein salon in enak postopek, nato pa s tem k mizarju in do konca izpilit stvari, tudi barve po najinih željah.
Meni je pomembno tudi to da mi vse dela en ali največ dva mizarja in so barve res enake. Ker nimava standardne bukve ali kaj podobnega in bi se zelo teplo če ne bi bilo enako.

Pojdi v (en) salon, kjer ti bodo svetovali za kakšenga serijskega proizvajalca, potem pa še konkretno k temu proizvajalcu in naj ti svetujejo še tu.
Za njihove cene ne vem, se je pa na fourmih (tu=> gradimo ali pa na “pod svojo streho”) o temu proizvajlcu govorilo, da je bivši zaposleni iz Lipe in da je od tam odnesel tudi ideje za svoje kuhinje.
Seveda pa lahko ceno primerjaš samo s primerljivo kakovost. Po meri izdelana iverka se ne more primerjati z masivnim lesom, pa vendar ljudje to zelo pogosto počnejo. Grejo k mizarju, naredijo predračun za masivni les, potem kupijo iverko in govorijo koliko so prihranili.

Živjo!

Midva sva konkretno v Excell-u naročila in opremila stanovanje in sva zelo zadovoljna. Gre za stanovanje, ki je zelo prehodno, odprto, zato sva se odločila in opremila hodnik, kuhinjo (tudi miza in stoli) in dnevno vse pri njih. Salon je v lj nasproti Mercator centra – najbolje, da se napoveš, če želiš svetovanje, da si lahko vzemete čas in ti vse izrišejo. Gospa (mlada punca), ki dela tam svetuje, ti poveš svoje želje in potem zriše – na roke in pobarva v barvah, kot si želiš in mislim, da je ok! Cene so po vsej verjetnosti malo višje kot serijska proizvodnja, ni pa nujno, ne vem! Midva sva pač želela vse v enakem stilu in sva šla direktno k njim.

lp,
m.

Hvala vsem.

Majole, lahko vsaj malo namigneš ceno?

Pa četudi le kuhinje.
Koliko npr, si dala za kuhinjo in ali je iz masive?

saj drugi teden grem v akcijo, ampak vseeno taki mali namigi včasih pridejo prav.
Prosim, napiši mere kuhinje in okvirno ceno.

Hvala, hvala, hvala

Jaz sem za ta excel slišala same pohvale inče bi vedela prej, bi kuhinjo naročila pri njih. Večinoma so tam pobrali najboljše iz Lipe (Ajdovščina) in naredijo vrhunske kuhinje in ostalo pohištvo za sprejemljivo ceno.

Če kupuješ kuhinjo, ti ODSVETUJEM Lipo, ker je njihova montaža katastrofa, sama izdelava pa recimo veliko slabša kot marlesova kuhinja, cena je pa dvakrat višja. Da ne govorim, kako rešujejo reklamacije.

za excel samo pohvale! predvsem g. Boris se vedno zelo potrudi, pravilno svetuje, pride na dom pogledat situacijo….

pri njih smo kupili kuhinjo pred cca 2 letoma, sedaj pa me ravno “grabi”, da bi šla spet do njih za omare za dnevni prostor – imamo kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor v enem, pa bi rada imela v istem stilu.

cene so mogoče malček višje od ostalih, ampak je vredno.

New Report

Close