Najdi forum

Kmalu bom morala kupiti pohistvo za v dnevno sobo in se ze malo razgledujem okoli, vendar se mi zdi, da je zelo malo izbire….

Edini Alplesova Diva mi je bila se kar vsec…

Kje vi kupujete pohistvo (razen IKEE)?

Harvey Norman

IKEA, IKEA, IKEA!!!

Pred tem kupila:
– v Lesnini jedilno mizo. Še dobro, da smo jo pred prevzemom odprli (v skladišču, kamor smo šli sami po njo), ker je bila počena ploskev.
– v Rutarju vitrino. Prvič in zadnjič stvar, ki jo je bilo treba iskat v skladišče. Počasnost, da se še meni z nizkim pritiskom pritisk dvigne nevarno visoko.
– v Domles-u sedežna. Čakala sva jo sicer nekaj dni več, kar niti ni bilo tako grozno. Bolj grozno je bilo to, da sva, ko je dostava odšla, opazila na robu približno 8 cm dolgo zareznino. Morala bi reklamirati, pa sva imela preveč dela in pozabila na reklamacijski rok.
– v Svei kuhinja. Pri montaži so nama delavci poškodovali parket na vidnem mestu. Spet ugotovila šele, ko so odšli.

Torej: NIČ VEČ pohištva ne kupimo v Sloveniji. Razočarana sva od prodajalcev, ki nimajo pojma kaj prodajajo (v Gorenju v Velenju niso imeli pojma o njihovi kuhinji, katere prospekte sva videla v Lesnini v Lj), do montažerjev.

Ko bomo naslednjič opremljali, gremo v Ikeo. Nas pride ceneje (denarno in glede živcev), pa še design nam je zelo všeč.

Omare za dnevno sobo smo kupili v SINT-ŠKOFJA LOKA.To je bila naša druga dnevna soba,odkar smo se preselili v novo hišo.Do sedaj sem se naveličala že vsega pohištva,razen omar v dnevni…Kadarkoli me pot zanese tam mimo,vedno malo pofirbcam po ogromni trgovini..Lp

V dnevni imamo Alpelosovo DIVO. Z njo smo zelo zadovoljni.

Alples iz Dorfarjev (med KR in Škofjo Loko) – zelo prijazni!!

Danes sva bila v Marosu in so imeli super dnevne sobe – samo cene so viiiiisoke.

Lp, J.

Pozdravljeni.

Mi smo skoraj celotno opremo (razen kuhinje in kopalniškega pohištva) kupili na http://www.topohistvo.si in smo zelo zadovoljni. Mala2 sta dobila vsak svojo sobico Kiki. Spalnico in dnevno smo kupili od istega proizvajalca in smo zelo zadovoljni. Mislim da je bil en srbski proizvajalec ampak je pohištvo res dobre kvalitete. Še sedežno sva kupila pri njih pa je res udobna in lepa. Pri barva sva se sicer malo lovila ampak je lepo izpadla.

New Report

Close