Najdi forum

Pogrešam te,babica moja!

Sedaj so težki dnevi.Komaj se prebijam.Vsak trenutek je misel nanjo in beseda “zakaj”.Vsak trenutek s solzami v očeh.Ponoci ne spim.Vest me peče,ker se včeraj nisem šla posloviti od njenega telesa,preden so ga upepelili.Toliko spominov je pustila za sabo.Najpomembnejše nosim za vedno s sabo,v duši.Danes sm dobila se enega.Sorodniki se veliko pogovarjajo o najinem odnosu,ki sma ga imele-kljub razliki v letih sma bile zelo dobre prijateljice.Zato so mi tete podarile njeno verižico s prvo črko njenega imena,ki jo je nosila do smrti,vsak trenutek,zadnjih nekaj let.Neskončno veliko mi to pomeni.Dobila sem občutek da je ob meni.Starši želijo,da jo dam čistit,da se izpere umazanija.Jaz tega ne želim.V tej verižici je ona.To je ona,sedaj,ko njeno telo več ne obstaja.Vrne me v čas,ko sma še bile skupaj.Ko sem jo poklicala po telefonu in sma klepetali neskončno dolgo.Ko sm ji povedala vse svoje upe,težave,skrbi,ljubezni in veselja.Ko se jo včasih samo objela,da sem vedela,da je ob meni.Vsakič mi je rekla,da me ima rada.In jaz nje.Velikokrat sem odšla na obisk k njej kar med odmorom v srednji šoli,ali na faksu.Pekla je najboljši jabolčni štrudelj na svetu-skoraj vsako leto sem ga dobila za rojstni dan.In bila je pametna babi.Če kaj nisem vedela,sem poklicala samo njo,in težava je bila rešena.Zelo ponosna sem bila na svojo babico.In ona name.Sedaj pa jo tako pogrešam.Nevem,kako bom zdržala pogreb.Da se le ne bi zlomila.Najboljša prijateljica pride iz morja samo zato,da mi stoji ob strani.Veliko mi pomeni.Strah me je vseh prihodnjih dni.Ne znam več živeti brez najinih trenutkov.Kje si,babica moja???

Vem da je težko. Ampak tvoje življenje bo počasi teklo naprej in ti z njim. Čeprav je hudo, se moraš sprijazniti da tako življenje pač je, nihče ne more vplivati nanj-na žalost in vedi da vsak izgubi nekoga v življenju. Vsak človek kdaj občuti tako bolečino, kot jo ti sedaj. Kljub vsemu te prosim, ne zapiraj se vase, druži se z ljudmi ki jih imaš rada, jim zaupaš, s katerimi se lahko pogovarjaš, počni kar te osrečuje…
Če te verižica tako spominja nanjo, pusti naj ostane taka, kakršno si dobila. Počni kar misliš da je dobro zate in za spomin na babico, ki ga ohranjaš. Želim ti da bi našla svoj notranji mir.
Srečno.

New Report

Close