Najdi forum

Letos bi rada opremila otroško sobo. Imava dve punci in najbolje bi nam prišla v poštev postelja pograd. SEdaj pa problem; rada bi “luštkan” pograd. Kje se jih da pogledat in kupit?

meni so všeč te napol pograd varjante od IZI mobili ali pa Mali princ … ko imaš v stopnicah predale .. pa še kako mizo ob strani …

samo cena je pa visoka….

Jaz bi za svoja sva najrajši izbrala dve dvignjeni postelji, da s posteljo ne izgubim praktično nič prostora – pod njo lahko narediš omaro, pisalno mizo, igralni kotiček,…
Žal smo zaradi neugodne razporeditve oken in vrat v prostoru prisiljeni izbrati pograd.
Pograd sva kupila v Ikei (model LO) – bela kovina in natur les, dokaj nevtralen, pa še vedno zanimiv, ker ima med posteljama tudi dodatne “palice”, ki sicer služijo za ojačitev, jaz jih bom pa opremila z blazinami, žepi za igrače,…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Mizarstvo Zupanc – mi smo zelo zadovoljni. Mislim, da imajo sedež tudi v BTC – ju v hali A, klet.
Postavljeno v L, predalčki, police, možne neštete barvne kombinacije,…
Všeč mi je tudi Mali princ.
je pa res, da smo to nabavili že 4 leta nazaj.
Lp, Mateja

Priporočam Mali princ. Različne možnosti postavite, izbira barv in po mojih izkušnjah pri iskanju, najbolj cenovno ugodno.

Mi smo dali delat podjetju Avenida, sama sem narisala načrt. Vsak, ki vidi to pohištvo, je prepričan, da je Mali Princ. Moram pa reči, da je lepše izdelano, deske so bolj kompaktne in bilo je precej ceneje, kot bi bil Mali princ (ista postavitev).

Meni je pa vseč pohištvo Flexa, pograd smo kupili v Rutarju.

Janja

Poglej tudi program od Garant Polzela. Tudi mi imamo dve deklici in bomo čez nekaj časa kupovali pohištvo. Pa sva se z možem že odločila, da vzameva to (pa še cenovno ugodno je).

PARON!!!!

New Report

Close