Najdi forum

pogovor z dušami preko medija

Igor, pozdravljeni.
Zanima me tvoje mnenje. Spoznala sem osebo, ki ji je dano komunicirati z dušami oz. posreduje njihove informacije živečim. Ima se za medija. Ime ji je Urška Puš – če nočeš reklame, lahko ime in priimek izbrišeš. Ljudje jo pohvalijo in je marsikateremu svojcu s sporočili njihovih pokojnih dragih pomagala polno živeti življenje. Pomagala jim je pri žalovanju in pri tem, da so lažje izpustili pokojne na drugo stran. Kaj meniš o tem? Ali se res lahko človek poveže z dušami umrlih in njihova sporočila preda še živečim? Vedno pove, da ne ve, katera duša bo na readingu prisotna. Imam sorodnico, ki jo preteklost zasleduje in omejuje že vse življenje (posledično ima veliko bolezni) – prezgodnja smrt enega od staršev, obtoževanje drugega starša za to smrt…. Mislila sem, da bi ji mogoče reading pomagal odpustiti in pustiti……. Da bi zaživela v miru. Hvala za mnenje.

Priznam, da sem srečal v življenju nekaj ljudi, ki so imeli odprto tretje oko in nekatere sposobnosti, podobne tem, o katerih govoriš. Vendar ti ljdje niso nikoli zlorabljali svojih sposobnosti na način, da bi jih, recimo, prodajali. Bolj so jih uporabljali za spoznanja in sporočila.

Poleg tega je dokaj nelogično pogovrjati se z dušo umrlega, ki je odšla v svetlobo in se združila z ostalimi dušami, čakajoč svojo naslednjo dharmo ( poslanstvo ). V posameznih primerih srečamo neko dušo, prilepljeno na auro, ki energetsko izčrpava to bitje in to je ponavadi duša, ki se noče posloviti. Rešitev tega problema je v regresoterapiji ali s pomočjo metode YANCIS.

Na tvoje vprašanje torej ne morem odgovoriti pritrdilno, ker nimam nobenih trdnih dokazov, ki bi me prepričali o teh sposobnostih, istočasno pa jih nočem zanikati, saj nočem soditi. Tvoji sorodnic pa svetuj raje kakšnega dobrega psihoterapevta, pranoterapevta ali terapevta s področja karmične diagnostike, morda YANCIS terapevta ( o enem od njih sem nedavno pisal ). Vsak ima pravico zaživeti v miru, potrebno pa je odkriti vzrok njegovega nemira.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close