Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Poglejte tole

Poglejte tole

Iz današnjega Dnevnika:

Pozdravljene forumovke!
tudi jaz imam novico in sicer zelo prijetno. Pred kratkim sem bila v Postojni na posvetu za ponovni poskus ICSI. In izvedela sem, da je država končno odobrila sredstva vsem trem centrom (Lj, Mb, Po). To pomeni, da mi poskusa ne bo potrebno plačati, čeprav mi vnos opravi Dr.Reš. Res pa je, da nisem njegova pacientka! On opravi samo punkcijo in vnos, vse ostalo pa moj ginekolog. To je že tretji poskus. če štejem tudi drugega, ki se je končal s praznimi folikli .
Kaj menite na to?

Pa lep pozdrav
Katarina

Katarina zadnjič, ko sem jaz imela punkcijo jajčnikov, je tudi ena ženska ostala brez foliklov. Ni jih bilo in ni. Delal pa ji je dr. Zorn KC LJ. Tako se mi je zasmilila, in sem si mislila pa kaj je možno, da kaj takšnega doživiš. Slišala pa sem, če nisi imela folikle, da se to ne šteje v poiskuse IVF. Zanelašč sem bila vprašala v KC. LJ. Da kako to, da ženska nima foliklov in, če se računa to normalen poiskus, slišala sem, da se ne šteje. Kako sem slišala tako sem povedala, koliko je pa res pa ne vem. Povedala mi je pa oseba, ki je zaposlena na KC. LJ.
Kaj so pa tebi rekli Katarina ti bodo upoštevali?
Lep dan ti želim z primorske…..
Doroteja

Doroteja

meni so rekli, da se bomo o temu kako se bo računal ta poskus še pogovorili. Se pravi nič konkretnega. Po mojem se nebi smel štet, saj sem si zdravila tokrat sama kupila. Bomo videli kaj bo. Tebi pa najlepša hvala za informacijo.

Pozdrav z mojega konca primorske

Katarina

New Report

Close