Najdi forum

POGLEJTE SI KAKO NASTAJA KRZNO.

Ja, zelo lepo se je slepiti in opravičevati da kot posameznik nimamo vpliva. Ponudba je odgovor na povpraševanje … Najbrž ni potrebna še dodatna razlaga,ne?

:P, daj no, kolikim lačnim otročkom po svetu pa si ti že pomagala? Daj nam malo o tem piši, razloži.

Vprašaj tajkune, ali pa 17.5.

ta film sem vidla ze tolikokrat oziroma bolje receno malo pogledal in zaprla. isto se dogaja s delfini na kitajskem…halooo ljudje vsak posameznik je pomemben pri tem da se ustavi te zverine, ker tej ki to delajo jih nemoremo poimenovati lujdje. Pa naj govorijo da gre za njihovo prezivetje in take fore…lepo vas prosim…so se druga dela kot poijanje teh ubogih nedolznih zivali. Pa na tak krut nacin.GROZA. Žalostno je da dokler bovpraševanje bojo tudi pobijali.:(
Tako da hvala vsem ki ste proti temu!!!!!!

Rejci živali so poklicali kamermane in pred njimi gnusno pobijali, da se boste vi lahko zgražali? Ker posnetki niso dlani na skrivaj, kar poglejte jih. V resnici so tele grozote delali aktivisti sami in jih snemali, da bi imele njihove besede večji učinek. Kdor meni drugače naj dokazljivo pove, kdaj in kje je bilo to snemano. Enako sranje je delala neka mati v ameriki ki je namerno zastrupljala svojega otroka, da je lahko potem nastopala v medijih kot uboga trpeča mati.

Presenečena sem koliko krutih besed okoli krzna. Sem ponosna , da sem si letos kupila krznen plašč za 550 € v Centru Ljubljane. Priznam, da dokler ga nisem imela nisem verjela, kako je lahko krznen plašč topel. Rešil me je hudega mraza in večnih prehladov. Skratka uživam ker me ne zebe in me je znana krznarka prepričala ua nakup. Nasprotnike nošenja krzna pa vprašam : zakaj ne napadajo moških, ki nosijo usnjene jakne? Kaj ovčje usnje ni bilo žival?
Samo licemerstvo!
Rajši osveščajte ljudi, da ne bodo metali psov na ulice. To je mučenje, ne pa gojenje živali za prehrano nas in naših ljubljenčkov. Koža kosmata ali usnjena pa ostane ali ne!

Se podpišem pod tole pošto od Saše…

Lp

New Report

Close