Najdi forum

Kako ločiti poglede nekoga, ki si mu všeč od pogledov nekoga, ki flirta za zabavo oz. te opazuje zato, ker je opazil, da ga ti opazuješ? Kako se pa obnašanje na splošno razlikuje v teh situacijah?

Odvisno od tega, kaj ti čutiš.
če si zaljubljena v takega, ti lahko dela kar hoče, da se ti že vsi režijo, pa še vedno ne boš verjela, da te vleče za nos.

saj zato bi pa rada še neko nevtralno mnenje…:)) pa recimo, da do stika še ni prišlo, ker nisva nikoli sama,…

Oprost ampak za zabavo se pa res ne flirta…

ja vem:((( samo razloži to moškim…

No, spet je odvisno od tega, kolk sta stara, v kakšni situaciji sta, ko flirtata, v kakšni družbi, okolju, koliko vesta drug o drugem….

Če jaz hodim na malico v nek lokal, pa tam vedno srečam enega čednega tipa, vsak sva s svojo družbo in se vedno pogledava, nimava pa namena po čem več, ker jaz sem poročena, ljubim drugega, rada pa poflirtam z osebo, kateri sem všeč in pri tem ostane…In se sploh ne ubadam s tem, al je on samski, al sem mu res všeč, al se je zatrapal, la kar mal za hec, tako kot vsako pogleda…ker nimam interesa po čem več, on pa očitno tudi ne.

Druge osebe, ista situacija: jaz naprimer samska, hodim na malico in srečujem tega tipa, on me rad pogleda, se mi nasmeje, jaz nazaj, on svojo družbo, jaz svojo…ampak meni je do tega, da bi ga bolje spoznala, da bi prešlo na kaj več, ker sem ga vzljubila, ker ga poznam tako, na daleč, je fajn fant, samski (al pa če je poročen)-jaz mu bom dajala pač znake, da so vrata odprta, bom pač bolj intenzivno pozdravila, se mu lepše nasmehnila, našla kako priložnost da mu pridem bližje, mogoče koga od njegove družbe poznam….itd…ampak, še vedno je odvisno od njega:) -do kje bo šel. Če je samski, pa sem mu sicer simpatična, noče pa nič resnega, se mi bo smejal še naprej in ne bo “trzal” na moje signale. Če me bo hotel samo posexati, bo pač popustil in me povabil na pijačo, na zmenek, misleč, da jaz vem, kaj on hoče in da se grem to, kar se grem prostovoljno….Če se bo pa zaljubil, bo pa tudi on “odprt” za kaj več, za kaj resnejšega, trajnejšega….

Še vedno pa v vsakem primeru lahko samo preizkuša svoje šarmerske sposobnosti in naivnost žensk:)

Malo se pač pozanimaj o njem;) Gotovo ima kakega prijatelja ali prijateljico, kateremu je že namignil…ali so pa opazili:)

Sami pogledi pa nič ne povedo. Lahko si mu tudi tako grda in čudna, da te zija in ko vidi, da se tebi zdi, da te peca….je še bolj navalil:)
Lahko si mu pa tako všeč, da je čisto obupan in nič ne upa, ker se boji, kaj ti misliš….

Pogledi ne povedo nič, vsaj meni ne:)
Če bi pri vsakem, s katerim sem kdaj flirtala iskala neko resno sporočilo:)))) ajme:))))

Zanimivo, tako srečno poročena, pa flirtaš naokoli!? In da boš,vedela – pogled pove več kot besede. Besede prirediš situaciji, kaj v tistem trenutku hočeš, v očeh pa ne moreš prikriti čustev. Nekdo je napisal: v očeh žari, kar v srcu leži!

Nekomu, ki nisi všeč, te sigurno ne bo dvakrat pogledal in iskal tvojih pogledov in bližine. Najbrž mu potem že ugajaš in v začetku je vse pač kot zabava, šele ko bosta navezala drugačen stik, ko se bosta začela pogovarjat, srečevat, boš vedela ali je lahko kaj več iz tega.

Aja?…torej se flirta z hudo resnim namenom po tvoje?

Flirt je pa res nekaj površnega in predvsem površinskega….lahko sicer iztočnica za karkoli; resnega ali neresnega.

poanta je v flirtu…

ni bil to en grafit?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

še odgovor: jaz ne bi znala ločit, lepi pogledi so pač lepi pogledi

priznam, da to včasih počnem za zabavo in bognedaj da se oni zaljubi

shame on me! :-((

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Eni še med prijaznostjo in flirtom ne ločijo.

Če se nasmehneš, to še ni flirt.

New Report

Close