pogledi
No, spet je odvisno od tega, kolk sta stara, v kakšni situaciji sta, ko flirtata, v kakšni družbi, okolju, koliko vesta drug o drugem….
Če jaz hodim na malico v nek lokal, pa tam vedno srečam enega čednega tipa, vsak sva s svojo družbo in se vedno pogledava, nimava pa namena po čem več, ker jaz sem poročena, ljubim drugega, rada pa poflirtam z osebo, kateri sem všeč in pri tem ostane…In se sploh ne ubadam s tem, al je on samski, al sem mu res všeč, al se je zatrapal, la kar mal za hec, tako kot vsako pogleda…ker nimam interesa po čem več, on pa očitno tudi ne.
Druge osebe, ista situacija: jaz naprimer samska, hodim na malico in srečujem tega tipa, on me rad pogleda, se mi nasmeje, jaz nazaj, on svojo družbo, jaz svojo…ampak meni je do tega, da bi ga bolje spoznala, da bi prešlo na kaj več, ker sem ga vzljubila, ker ga poznam tako, na daleč, je fajn fant, samski (al pa če je poročen)-jaz mu bom dajala pač znake, da so vrata odprta, bom pač bolj intenzivno pozdravila, se mu lepše nasmehnila, našla kako priložnost da mu pridem bližje, mogoče koga od njegove družbe poznam….itd…ampak, še vedno je odvisno od njega:) -do kje bo šel. Če je samski, pa sem mu sicer simpatična, noče pa nič resnega, se mi bo smejal še naprej in ne bo “trzal” na moje signale. Če me bo hotel samo posexati, bo pač popustil in me povabil na pijačo, na zmenek, misleč, da jaz vem, kaj on hoče in da se grem to, kar se grem prostovoljno….Če se bo pa zaljubil, bo pa tudi on “odprt” za kaj več, za kaj resnejšega, trajnejšega….
Še vedno pa v vsakem primeru lahko samo preizkuša svoje šarmerske sposobnosti in naivnost žensk:)
Malo se pač pozanimaj o njem;) Gotovo ima kakega prijatelja ali prijateljico, kateremu je že namignil…ali so pa opazili:)
Sami pogledi pa nič ne povedo. Lahko si mu tudi tako grda in čudna, da te zija in ko vidi, da se tebi zdi, da te peca….je še bolj navalil:)
Lahko si mu pa tako všeč, da je čisto obupan in nič ne upa, ker se boji, kaj ti misliš….
Pogledi ne povedo nič, vsaj meni ne:)
Če bi pri vsakem, s katerim sem kdaj flirtala iskala neko resno sporočilo:)))) ajme:))))