Najdi forum

Podtaknjena droga

Hay.Se oproščam ker ne vem v katero rubriko bi ta post napisal.Zgodba je sledeča,da se mi je dogodilo že marsikaj hudega v življenju,bil sem tudi zasvojen s heroinom,ter se uspešno ozdravil,prekinil vse stike z bivšimi kolegi v narekovaju,dokler do pred mesecem dni nisem prišel v gorenjsko prestolnico,ter tam srečal enega modela s katerim se nisem videl približno 6 let.Sla sva na drink,naročim kavo in sok,kajti tudi pijem nič,grem na wc,se vrmem,popijem kavo sok,plačam ter se posloviva.Problem katerega rešujem ze cel mesec pa je da mi od tistega dne manjka par dni filma.Doma sem menda naredil moji sedaj bivši partnerki tako štalo da se menda po njenih besedah kolikor sem lahko zvedel,človek samo sramuje.Ker imam vsaj mislim dober odnos do žensk mi ne gre v glavo kako sem lahko kaj takega storil da me je dekle vrglo na cesto.No danes sem dobil izvid od zdravnika.ker sem v laboratoriju dal kri,da mi je ta človek podtaknil v sok ali kavo pcp-angelski prah.Vam povem da so test ponovili dvakrat.Stvar je pa sledeča.Kaj naj naredim,sedaj imam dobesedno uničeno življenje.Sam sem prišel z živci že čisto na rob,kajti izgubil sem vse kar mi je največ pomenilo.Kako ti lahko človek podtakne kaj takega v pijačo.Skratka da ne dolgovezim,če niste sigurni v človeka ali v lokalih nikoli ne pijte pijač katere ne vzamete ali natočite sami in kozarca ne izpuščajte izpred oči.Zame je sicer prepozno,vi pa previdnost.Sam se bom pa odločil kako se bom soočil s tem tipom.Naaj povem da sem strogo proti nasilju,če pa problema ne rešim se mi bo še utrgalo.lp

Grda smola!
Ali pa – izziv: na tvojem mestu bi šla z izvidom do bivše partnerke in ji razložila resnost tega dogodka. Naj vidi, kako hudo je šele tebi, ker se ničesar ne spomniš. Če ti zaupa, ti mora verjeti, da so ti prah podtaknili! Le zakaj bi hotel vzeti nekaj takega, kar bi povzročilo takšno razdejanje!!

Ne smeš obupat in – prav imaš, nasilje ne bo spremenilo ničesar. Rajši pa sploh ne pomislim, koliko je takšnih žrtev podtaknjenih drog…Sploh med ženskami…

Drži se!

Kaj pa je to sploh angelski prah? Kakšne posledice ima to na telo ter koliko časa?

Tudi jaz sumim , da mojemu sinu nekaj podtikajo v mestu, ker ko pride domov je totalno nor,se dere , mu je slabo ne more ne zaspat in sploh ne ve kaj dela . Prosim napišite mi, kaj je to angelski prah in v kaj ga to zmešajo ter kakšen si po tem šitu.

V odgovor vam lahko povem,da se mi še do danes ni povrnil spomin,drugače pa v iskalnik odtipkajte pcp angelski prah,ter si preberite.Jaz sem podal proti tej osebi ovadbo,je pa to droga katera je sila redka v slo.in jo je menda zelo težko dobiti.Deluje pa rezlično na človeka.Če malo pobrskate je info.kar nekaj.Me pa zelo razjeda bes ker mi je kreten dobesedno umičil življenje.Sicer pa resnica vedno pride na dan,čeprav se v danem trenutku sliši nemogoče.Podtikanja je veliko,zato ne puščajte kozarcev….brez da jih imate na očeh.lp

ne verjamem,da vašemu sinu kaj podtikajo,če se je tako obnašal že večkrat.mogoče pa sam kaj prakticira?!ne vidim logike zakaj bi nekdo zapravljal svoj denar zato,da bi nekemu fantu vsak dan podtikal drogo?je pa lepše verjeti,da mu jo podtikajo kot da jo sam vzame,a ne?

A nisi spodaj pisal da si si sam vzel drogo in te je punca vrgla ven?
hm

se strinjam s tino

Ni nujno, da je človek ko je “čuden” samo pod vplivom drog. Lahko pri vašem sinu obstoja tudi resna duševna motnja, zato potrebuje predvsem pomoč, da pa jo boste lahko dala se poprej pogovorite s strokovnjakom.

mene samo zanima koliko časa po zaužitju ostane ghb ali lsd v krvi????

New Report

Close