Najdi forum

Zdravo!

Znima me, kako je z dviganjem podstrehe. Sedaj je prenizka. Rada bi si v njej uredila stanovanje. Kakšne so kaj cene dviganja? Podstreha meri 10x15metrov.

Hvala lepa za informacije!

Veronika

Strokovno svetovanje za nameravan gradbeni poseg nudimo na www.geolet.webs[/url]

Veronika, za omenjen poseg potrebuješ GD; pred tem si najprej pridobi LI , da boš vedela kaj sploh lahko narediš oz. če ti kakšen občinski akt to sploh dovoljuje.
Nato sledi obisk pri projektantu. Izdelava PGD + PZI; nato pa veselo na delo.
Vparašnje pri dvigu : V kakšnem stanju je ostrešje? Kaj boš naredila ob dvigu?

Poleg tvojega vprašanja bi se spodobilo, da napišeš iz katerega konca SLO prihajaš, da se ti ne bodo kar tako ponujali za izdelavo projektov.

LP

pozdravljena Veronika,
zadevo, ki jo imate za urediti sploh ni tako problematična, kot se zdi.
Vse vam uredimo brez GD-jev, paPZI-jev itd…za ta denar je streha že na željenem mestu.
Prosim za kontakt na – [email protected]

lp

Veronika, ne nasedaj takšnim bedakom. Pravi postopek je tisti, ki ti ga je svetoval grezilo. Tole, kar ti predlaga ta amater pa bi te na koncu prišlo precej drago, vključno s podiranjem in kaznijo inšpektorja.

mojerca,

a ti je že kdaj kdo reku, da se brigaj zase?
Grezilo je že prav napisal, saj nisem rekel, da ni, vendar pa pozabljaš finančno stran, in iz izkušenj vem , (ko sem jaz že na strehah delal tebe še v jajčku ni bilo, toliko nazaj za amaterja), da ti modelčki niso ne vem kakšni specialci, medtem, ko računat znajo pa dobro.

Še to, kdaj ti bo zmanjkalo vzdevkov s katerimi pljuvaš po vsakemu, ki se tu na tem forumu oglasi. Kot vidim so se te nekateri že naveličali.

Tudi napeljevanje k kaznivemu dejanju je kaznivo dejanje.

Ampak ker vem, da tega ne razumeš, grem raje nazaj v jajček plavat.
Zadovoljen?

Boljše da se knauf mojster samo knaufu posveti…

Brez lokacijske inofrmacije ne delat nič, najprej rabiš to, preden se lotiš sploh izdelave načrtov… Takokot je grezilo rekel – pa to vsak ve, ko je malo razgledan, zato ne vem od kje knauferju take neumnosti…

Pa ne plačuj nikomur za nasvete, ker nekatere stvari ti bo že arhitekt takoj povedal ostalo pa itak vsak dober izvajalec zastonj. Pa verjetno ti bo moral arhitekt dobro preračunat statiko, predvidevam… Nisem v tej panogi doma, sicer 🙂

Mater ste tukaj eni tako pametni, da vam že škoduje.
Veronika, želim ti čim boljšo izvedbo del, kdor koli ti bo že delal.
LP

New Report

Close