Podstavek oz. nekaj takega
Ojla!
Zanima me, kako si vaši mali otroci (npr. 2 leti) umivajo roke. Naš si jih namreč tako kot v vrtcu hoče tudi sam, jaz ga dvigujem. Nekaj časa smo imeli stol v kopalnici, a je bil previsok in se je potem on moral sklanjat niže. A je katera kje videla kak podstavke ali kaj podobnega, da bi otrok stal na njem, da bi bil dovolj visok do umivalnika in da bi ga imeli lahko ves čas v kopalnici?
Hvala, Jasna
Najprej smo uporabljali lično leseno pručko, pa je na ploščicah nekajkrat zdrsnila, da smo padec komaj preprečili. Potem smo raje kupili plastično pručko v Šparu, ki ima na nogah nekaj gumijasto plastičnega in zna stati čisto pri miru. Tako je malo manj lično (a povsem znosno) in bistveno bolj varno.
Pozdravčki
še ena mama
plastična pručka. Spodaj na nogah ima gumijaste (silikonske?) “gumbke”, ne zdrsne niti, če naredita v kopalnici poplavo. Poleg tega je malo trapezaste oblike (noge navzven), tako da jo še nikoli nista uspela prekucniti, čeprav sta stala povsem na robu. Super reč, imamo dve, je čist poceni (Špar, Merkur, Mercator, Tuš… po moje majo povsod), in uporabno tudi, če je treba kakšno papico postreči v naročje (na primer v posteljo, ali pa pred televizor!!!), ker je med pričkinimi nogami dovolj prostora, da da otrok svoje noge lepo spodaj. Priporočam!
LP tanja
Mi imamo “lojtrco” iz Baumaxa, drugače bi si pa naš smrkolin roke mirno umil tudi v školjki -če bi bilo po njegovo! Saj tam tudi voda teče, je rekel, ko sem skakala v luft!