Najdi forum

Pravzaprav nisem vedela, kako naj temo naslovim, ampak bo že.

Z sotrpinkami iz ZDA smo razpravljale o tem, kako lahko naše angelčke na nežen način vključimo v stvari, po katerih je naša družina prepoznavna. Na tapeti smo imele predvsem podpisovanje na božičnih, novoletnih in rojstnodnevnih voščilnicah.

V bistvu so me dekleta izredno presenetila s takšnimi krasnimi predlogi, da jih moram deliti z vami.

Jasno je, da le redki umrlega otročka podpišejo z imeno, ker naša družba tega žal ne sprejema… Obstajajo pa prisrčne “zvijačice” :)) Kar toplo mi je pri srcu, že ko samo razmišljam o tem.

Dekleta na voščilnice ob podpisih narišejo zvezdico, metuljčka, ena celo pritisne majcen žig angelčka, spet druge ob svojem imenu dodajo simbol ~ ali ^^. Nekatere uporabljajo majcene nalepkice. Ena je tako prikupno napisala: ljudje mislijo, da se igračkam s tistimi valovčki, midva z možem pa dobro veva, za kaj gre, in nama to ogromno pomeni.

Mogoče se zdaj veselim prihodnosti tudi zato, ker sem spoznala načine, s katerimi moj mali srček ne bo nikoli pozabljen 🙂 In bo (pa če bodo ljudje vedeli ali ne) tudi priznan član naše družine!

Topel objem in sončen pozdravček vsem 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Spelin@, krasno! Zelo lep in res topel nacin, da se tistim, ki ga poznajo, zdi, da so njihovi angelcki res ves cas z njimi, da fizicna locitev ni tista, ki nas locuje!

Taksne male skrivnosti so pravi blazilci bolecine. Vsebina Tvojega posta me je cisto nenacrtovano napolnila s toplino in energijo!

Hvala Ti za tole in deli z nami se kaksne tople ideje, ki jih izmanjujete!!

Ana

Hvala, za krasne predloge, ki jih deliš z nami.
Tudi sama bom podpisala svojega angelčka na svoj način.

Še enkrat hvala, za čudovite ideje.
Lep dan

Ojla Špelin@

Tole je resnično enkratna zadeva, mi je kar toplo pri srcu. Tudi najina Anemarie bo zaradi tvojega posredovanega posta sedaj vedno prisotna na viščilnicah, dejansko in ne samo v mislih.

Hvala ti za to

Prijazen pozdrav
Mojca

Draga Ana, B&B in Mojca,

uf, sem vesela, da ste tudi ve začutile tisto pozitivno energijo, ki sem jo jaz ob pisanju posta :)))

Ravnokar klepetam z dvema dekletoma (iz Wyominga in Las Vegasa), obe vam pošiljata iskrene misli in veeeeeeeeeelik objem!!

Mojca, a veš, da sem se zdaj zamislila – je možno, da nisi dobila mojega zadnjega maila?

Držite se, punce, mislim na vse vas!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ja Špelina, možno je, ker že dolgo nisva nič rekle preko maila. Te nisem hotela kar naprej nekaj moriti, od tebe pa nisem nič dobila

LP

Na kateri strani klepetaš s temi puncami??

Poljubček
Mojca

Se mi je zdelo čudno. Prosim te, pošlji mi nekaj na moj mail, da vidim, na katerega naj ti odpišem, ker sem prejšnjič odpisala “reply” na tvoj mail pa se mi je zdel tvoj mail nekam drugačen…

Klepetam pa na forumu (message board) in na chat-u ameriške organizacije SHARE:

Zdaj se z administratorko dogovarjam, da bi nekako povezale med seboj tisto malo peščico deklet, kar nas je na tem forumu iz Evrope, ker se z Američankami težko uskladimo glede ure – saj veš, časovna razlika.

Ti povem, tam najdeš toliko izkušenj, toliko nasvetov, toliko pozitive, da kar ne znam opisati. Drugače je pa ta spletna stran omenjena na zadnjih straneh knjige Prazna zibka, strto srce – hvala avtoricam knjige :)))

Se bereva :))

Špelina!

Hvala ti za to čudovito idejo – uporabili jo bomo!

Srečno!

Vidka

Špelin@

Sem že poslala, daj poglej, če si kaj dobila
LP
Mojca

Tudi jaz svoja dva otroka med angelčkih vedno čutim ob sebi in z nama.
Ko pišem kartice in voščila bi ju najraje podpisala, pa se ustrašim reakcije okolice ali svoje bolečine, ne vem.

Bo kar dober izhod ta tvoj predlog s simboli za začetek, čeprav bi prav rada zmogla, da ju odkrito podpišem.

Hvala ti in našim sotrpinkam v Ameriki. Kako je svet majhen, bolečina res zbližuje, bolj kot veselje.

Čudovita ideja, Špelin@! Hvala, da si jo delila z nami.

Helena

New Report

Close