Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Podočnjaki

Podočnjaki

Pozdravljeni!

Zadnje dva ali tri mesece opažajo drugi bolj kot jaz, da imam podočnjake včasih malo zatekle oči. Tudi zdaj če se pogledam imam kar dost velike, blago rdečkasto oteklino pri očesu pa plavkasto obarvano kožo. Rekli so mi da je to lahko povezano z ledvicami.. Je to res oziroma kaj bi bilo lahko potem narobe je lahko kaj resnega in ali bi moral na pregled k zdravniku? Ja še to star pa sem 23 let..
Hvala

ja šenikj bi dodal kar sem pozabil v prejšnem sporočilu mogoče je povezano, na čase ima urin belo barvo, niti ne sanja se mi ne zakaj…

urin belo barvo? kako mišljeno belo? belo, ali brezbarvno? če je brezbarvno pijete dovolj tekočine in posledično je tudi mikcija večkratna.
če pa so podočnjaki povezani z ledvicami pa ne bi vedel. tudi sam imam bolne ledvice in tudi podočnjakov se ne morem rešit.
kakšna pa je barva kože? rumena, rdeča, bleda?

Sj ni skos občasno in ja čisto bele barve, nevem zakaj.. čudno ja. Koža pa je obarvana rdeče pri očeh pa plavo…

tu pa vam ne bom mogel svetovat. žal.
svetujem vam, da se prijavite tudi na forum http://www.urologija.si in tam povprašate za nasvet. strokovnjaki bodo tam hitreje odgovorili.
pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close