Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo podočnjaki

podočnjaki

Zanima me kako se znebiti podočnjakov.Ali je povezano s kakšnim vitaminom? Spanja imam dovolj,res je da sem kadilka.Strašno me motijo in edino med nosečnostjo jih nisem imela.

Spoštovani!

Predlagam, da si merite zakisanost in da ste pozorni, koliko tekočine dnevno popijete – pogosto so podočnjaki povezani s šibkimi ledvicami, zato morate popiti vsaj 2l tekočine, predvsem vode.
Kajenje na vsak način vpliva, saj je je koža pri kadilcih lahko tanjša.

Če želite, mi pošljite meritve pH, da vam bom predlagala minerale.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni,

merila sem si 3 dni in je ph 7.Pijem res premalo,delam na tem da bo vsaj 2 l.Zanima me vaš odgovor.

Spoštovani!

Prvi jutranji urin bi moral biti zelo kisel (okoli 5,5), saj je to znak dobro delujočih ledvic.Za ojačanje ledvične funkcije poizkusite s svežimi zelenjavnimi sokovi ( predvsem iz zelenih listov – peteršilj, zelena, špinača…). Skupne tekočine naj bo še več kot 2 l, priporočam čaj iz zlate rozge.

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close