Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija podočnjaki

podočnjaki

Pozdravljeni!

Res več ne vem na koga se naj obrnem in kako naj jih odpravim..

Imam GROZNE podočnjake, zelo temne, obarvala se mi je celo veka (na svetlobi vleče na neko rjavo/oranžno) vse do obrvi! Poleg tega so še udrti, pod očmi imam prave jamice.

Stara sem 24let, vode spijem ogromno, tudi po 3l na dan. Spanca imam dovolj, prehrana ni najboljša je pa kombinacija zdrave – manj zdrave. S športom se ne ukvarjam pretirano, samo tek in aerobika občasno.

približno takšni so

Kako si naj še pomagam? Res več ne vem kaj storiti, zgledam obupno. Vsak me najprej vpraša če sem se naspala, če sem OK. Grozno se počutim in to že več kot pet let je takšno stanje. Saj sem imela podočnjake že prej (sumim dednost, čeprav jih starši nimajo) ampak ne tako izrazite in obarvanih vek ter tako grozno udrtih.
A obstaja še kakšno alternativno zdravljenje, karkoli! Vsaj da se znebim udrtosti, barvo že lahko napudram.
Osebna zdravnica me ni hotela poslati na pregled ledvic, češ da to ni potrebno če nimam drugih težav…

Iskrena hvala za pomoč!

Pozdravljeni,
Če imate res samo to težavo kozmetične narave in ste sicer popolnoma zdravi, potem vam bomo tudi s homeopatijo zelo težko pomagali. Ponavadi pa se pri poglobljenem homeopatskem spraševanju o drugih bolezenskih simptomih pokaže marsikaj, kar ni v redu (spanje, potenje, energija skozi dan, funkcionalne težave prebavil, urinarnih, ginekološki organov…) Skupek vseh odstopanj pa nam potem pokaže zdravilo, ki ga človek rabi in če je pravilno indicirano, to zdravilo človeku zelo pomaga in seveda “polepša” tudi podočnjake.
Tako da svetujem, da se oglasite pri zdravniku homeopatu na temeljitem pregledu, po katerem vam bo lahko bolj konkretno povedal, kakšni so obeti.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close