Najdi forum

podočnjaci

imam 34 god.i sad su mi već počeli užasno smetati podočnjaci koji su svaki dan sve više izraženiji. Zanima me da li postoji neki zahvat da ih se trajno riješi? ili ako ne koliko često se neki od mogućih mora ponavljati (mislim vremenski) ?

Poštovana,
od nekirurških tretmana podočnjaci se najčešće rješavaju primjenom hijaluronskih filera čime se podočnjaci smanje ili uklone, a efekt traje do 6 mjeseci nakon čega se zahvat može ponoviti. Efekt je trenutačan, promjena odmah vidljiva i nakon zahvata možete nastaviti sa svojim normalnim dnevnim aktivnostima, odnosno vrijeme oporavka ne postoji što je glavna prednost ovakvog načina tretiranja podočnjaka.
Od ostalih terapija za podočnjake koriste se karboterapija, te kirurško uklanjanje podočnjaka koje podrazumjeva korištenje lasera ili radiovalnog noža.
LP, dr.Rotim

ako nije problem možete mi napisati cijenu jednog tretmana kod vas? hvala

Poštovana,
cijena tretmana iznosi 2800kn, u što je uključen 1ml hijaluronskog filera.
LP, dr.Rotim

Lijepi pozdrav. Ja sam skoro 20 godina nosila naočale, a prije nekoliko sam mjeseci obavila lasersku korekciju vida i kako ne nosim više naočale ispod oka mi je ostao onako kao “otisak” ako me razumijete što mislim.. nisam sigurna jesu li i to podočnjaci? eto to sad tako stoji već mjesecima i ne povlači se.. Što savjetujete? Uočljivo je i smeta mi, pokušavala sam masirati to područje s raznoraznim kremicama, ali ne pomaže..

Pozdrav poštovana Marinela!
Ovako preko teksta je dosta teško odgonetnuti o čemu se radi, da li je podočnjak ili se radi o nečemu drugom. Slobodno pošaljite fotografiju područja preko poruke da vidimo da li ćemo Vam onda moći pomoći.
Lijep pozdrav, dr.Rotim

Hvala doktore na razumijevanju. Evo šaljem sliku, ne znam kolko ćete primjetiti. Znači radi se o otisku naočala. Postoji li metoda koja bi to uklonila?

[img]https://imageshack.com/a/img923/5770/timKo9.jpg[/img]

Poštovana,
navedeno udubljenje bi se možda moglo popuniti primjenom hijaluronskog filera, ali radi se o metodi koja nije trajna (4 do 6 mjeseci je trajnost s novijim linijama hijaluronskih filera).
LP, dr.Rotim

a prema vašem stručnom mišljenju doktore, što mislite da li če se to prirodno samo maknuti?

Poštovana,
pričekajte još neko vrijeme obzirom da ste rekli da je zahvat obavljen prije nekoliko mjeseci. Njegujte područje kozmetikom primjerenom za područje oko očiju za to vrijeme.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close