podloženi modrci
No, jaz pa imam 75 b, pa se mi zdi, da imam čist dovolj velike prsi, že večkrat mi je kdo rekel, da imam dobre joške, več kdo tudi, da imam velike. Pa imam 75b. Tudi meni se zdijo prej veliki kot mali.
je pa odvisno od posameznikov. Meni so tiste nad 80b že prevelike. male pa tiste, ko je še 75a premali.:)
Ja, pol pa zgleda, da imam jaz modrc premal našponan.
he, he, meni moji zgledajo kar veliki(oz. dovolj veliki, bolj bi mi bilo že preveč) tudi brez modrca.:)
Ma saj v istih številkah je tudi razlika v velikosti joškov.
Jaz mam 85 E :(((
Jst nosim podložene, ker nardijo lepšo obliko. Ampak ne pretiravam s kakimi push-upi in silikonski mi vstavki, ker to pa pol že res zgleda precej kičasto.
Ej, babnice, ko se kregate, kaj je veliko in kaj ne. Nalimajte vendar kakšno svojo golo sliko gor, da moje strokovno oko oceni.
75 B drugače načeloma niso veliki joški, ampak povprečni.75 C načeloma lepše zgledajo, da ne govorimo o 85 C.
Pa tipi itak takoj skužimo, da ma ženska podložen modrc spodaj. Poleti se to itak vidi. Namreč, da ima bolj male, pa da bi rada, da bi zgledali večji.
Kadar kupujem modrc, nikoli ne gledam na to, da mora biti podložen, ker hvala bogu ne rabim še push up-a. Drugačem nosim 85 b.
Je pa res, da zraven kakšne majčke bolje pade podložen modrc, sploh če ti je slučajno hladno in potem bradavičke gledajo ven, tipi pa očke na peclje..ha,ha..:)
lp
eee, ena prijetna debata tik pred poletjem:))) no videt je, da ima vecina deklic in deklet tule gor mojo cifro – 75 b. moram povedat, da so mojemu dragemu neznansko vsec. vcasih malo pomislim, kako fino bi bilo met vecje, amapk me vztrajno pregovarja, da so optimalne:))) sicer pa se kdaj pozabavava, pa oblecem dekoltejcek, pa kak podlozen modrcek, da sta lepa hribcka in nama je obema vsec. v mojem primeru se ni za bat, da bi bil razocaran, ker ze nekaj debelih let spremlja moji zogici in ve, kaj ga caka, ko modrcek dol pade:)
briga me kake joške mam punca ce je suha in drobna bi bla smešna z joškami do tal tak da itak mi vseen kake joške ma vsake joške so dobre:)
Če vidš mega joške in da ti pol pokaže vsebino brez embalaže – PREVARA, valjda !
Forum je zaprt za komentiranje.