Najdi forum

podloženi modrci

pa spet ena tema o modrcih:

vprašanja za tipe:
me zanima vaše mnenje o raznih podloženih modrcih in drugih zadevah, ki ženskam povečajo joške?
kako bi se oz. ste se počutl ko ste odkril da nosi vaša punca tak modrc? prevarane?
ali pa vam je to ok?
ste tipi mnenja da punce z majhnimi joški morajo nosit modrc, vam je to bolj všeč…?

pa za ženske: ali uporabljate podložene modrce in zakaj? zarad tipov, ker vam boljš zgleda…?

pa še nekaj: tiste k imate majhne joške, zakaj sploh nosite (navadne) modrce, če jih pa ne rabite?
koliko je pa takih ki modrce sploh nikoli ne nosijo?
(poleg mene seveda, ki jih ne prenesem,ker tiščijo, pa dobr,tud ravno ne rabm jih) ;))))

evo, vprašanj je čez glavo, zdej se pa kr razpište pa naj rata ena fajn debata…….

VSEM LEP POZDRAV!!!

Jaz uporabljam podložene in nepodložene. Ampak podložene uporabljam večinoma takšne, ki skoraj nič ne povečajo joškov. Uporabljam jih zato, ker mi ni glih, da bi se skoz tanke majčke videle bradavičke, pa se mi zdi, da vse skupaj lepše zgleda in stoji v malenkost podloženih. Ne rabim pa imet takšnih modrcov, ki so polnjeni z vsem mogočim in povečajo za kakšno številko, ker so moji dovolj veliki (imam dobrih 75 b).

Kakor ji paše in kakor se sama najbolš počuti.

Še najmanj bi se počutu prevaranga.

Brez modrca je pa sploh luštno… neglede na velikost… 🙂

Men je prou fajno, ko mi ni treba nosti modrcev. Mam mejhne, tko da mi prou super stojijo brez modrca. Se en strosek manj pa se free se pocutim.

A so 75b dovolj veliki? Jaz sem zmeraj mislila, da so to majhne prsi!

Nova ***** si budala svetovna, od kdaj so pa 75b majhne prsi? Majhne so tiste k jih komej v modrc spravs alpa se tega ne rabis. Ko zgledas ko deska!

Moja mama je zmeraj rekla (zlasti moškim), za gobec zaprt so vsake dost
velike ha ha.:)))

nej ma kr ma, drgac mi pa ni vsec ko ma podlozen nevemkaj vse, pol k pa da dol pa razocaranje, bolj je da prej vem da ma majhne, sj to ni nc tazga, ne pa da zgleda kake velke ma, pol pa sam gumbi

nevem no, sam pr pickah itak ni logike
so zmozne se vecjih kapacitet bedarij kot je to, tko da bo ze

LP

Pa upam da ni tvoja mat iz štajerskega konca…ker sem se jaz namreč nasmejala eni kolegici, ki je to izjavila…pa še res je:-)))

No sicer se pa jaz strinjam z zgoraj omenjeno temo…kjer mislim da jojmene pravi, da vse lepo oz. lepše zgleda če je v pravi pakungi:-))Ja jaz imam tud 75 B, pa si upam trdit, da je to kar ok:-))

LP Magy

Ne ne, smo žabaji, no mami je dolenjka, ampak rek je pa res taprav.

podloženih modrcev ne uporabljam, ker mam svojih dost, pa tudi nimam jih kam dat (podložene so res za mjčkene)
men bi blo še najbolj brez modrcev, sam k potem vse skupi binglja sem pa tja- pa tud boli, ko ti poskakujejo

glede velikosti 75 B- je pa tko- če si majhen, so to velike, če si pa velik pa ni nič posebnega

drugač sem pa jst zmer hotla manjše (no sej v bikinkah, pa brez lepo zgleda), sam problem je pri oblekah
npr- kupuješ oprijete srajčke- pa morš zmer večje kupit in potem pri trebuhu ožat- za popizdit

punce in fantje DONT WORRY- vse je lepo, če z lepimi očmi gledaš

Hmmm…no jaz sem velika 1.73 m…pa imam teh 75 B…pa se mi zdijo ravno pravšnji….ker vem, da so se mi zdel med nosečnostjo tooo much…ko so pač večji:-D

Sicer pa je mislim da res stvar vsakega posameznika, in njegovega okusa…kako na to gleda:-)

LP Magy

Maja tebi se zdi že 75 B veliko, kaj si pa potem misliš o 80 B?:) Take imam namreč jaz in se mi zdi, da niso prevelike. Podloženih modrčkov ne nosim, ker za to ni potrebe. Nosim pa take, ki so že oblikovani(ne vem kako naj povem, upam da veste kakšne mislim)ker se mi zdi, da zgledam veliko boljše.

Lp DeklcA

Meni so se tudi 75b zdele zmeraj bolj male.
Pa pri 80b je košarica še zmeraj b, samo obseg je 80, tako da tukaj v velikosti ni razlike, a ni tako?

kakšna je optimalna velikost je stvar postave
če imaš ozke boke in si majhen (kakršna sem jst), zgleda 75b dost velik

če si pa velik z razvitimi boki (kar je bolj pogosto) je pa 75b takorekoč glih tolk, da neki imaš

pa itak- men je vseen, važn da si si všeč

LP

točno

LP

Bi bila tako prijazna, pa bi meni, svetovni budali razložila, kakšne in katere so majhne prsi. So potem majhne tiste, ki jih praktično ni? Jaz nosim modrček 75b, pa mislim, da imam majhne prsi , pa tudi nekaj “budal” mi je že tako reklo. So lepe, ampak so majhne. Ali pa mogoče srednje. Velike pa vsekakor ne.

Jaz jih ne uporabljam, ker imam svojih dovolj in pol bi vse skup zgledlo malo preveč napumpano. 🙂

Moja prijateljica ima tak bolj male joške, pa je zmeraj jamrala, meni pa so se zdele njene joške ful lepe, ravno prav velike. Pol pa pridem enkrat do nje, pa je imela navaden modrček (drugače je imela skoz podložene) in je bla nenormalno opazna razlika, sploh nisem mogla verjet! Pol mi je blo jasno, zakaj se je tak sekirala, pa tudi kaj si pol mora moški mislit, ki jo zmeraj vidi tako, potem pa jo sleče, pa ful razlika. :))

Kake probleme imamo, ne da? :))

Veš kaj, Viki –

če bi ti morda 1-3x rodil in dojil, si dodobra ogledal potem svoje prsi, bi morda z odobravanjem gledal tudi na te modrce.

Ker pa verjetno sprašuješ za mlade gospodične:
PO NJIHOVO so boobies še bolj mične, če imajo take modr’ce odlične!!

Samo od tebe pa je odvisno, kako znaš potem prenest razočaranje po snetju tovrstnega modrca: z ignoriranjem, odobravanjem ali pa z ogorčenjem!!

Pa čimmanj razočaranj ti želim!

Pik

em a pol če je košarca a so joške mejhne?ma morš sam bit s svojimi zadovoln…no zadovolna,pr tipih je pa tko da so eni čist mahneni na mejhne,ja večina pa na velke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close