Podloženi modrci
Kaj menite o podloženih modrcih, jih punce rade nosite ali ne? jaz namreč brez njih ne morem!!!
Če hočem da kaj povdarim, ga pa ja moram nosit, tko, da ja, so zakon:-))
Jaz imam skoraj raje tiste, ki niso podloženi. Včasih mam kakšnega, ki je malo podložen (ko imam bolj tanko majčko, da se ne vidijo bradavice), mam pa velikokrat nepodložene. Glavno, da so lepi in imajo kost, pa sem zadovoljna:))
Ne, ker ga ne potrebujem.
LP
definitivno podloženi!Nimamo vsi te srece bit Natalija Verboten;)!
jaz mam že tko velike da ne rabim modrčka
Samo podložene, pa ne samo zaradi tega, ker imam majhne, tudi zaradi bradavičk in zato, ker jih lepo drži, so zakon.
LP
Zakaj se pa bradavičke ne bi smele videt????
al’ pa tudi ne
predvsem zato ker je bistveno večja izbira podloženih in push-up-ov pa tudi oblike so boljše
Ne, jih ne nosim, nimam pa nič proti njim, prav fino, da lahko nekaj pomaga dvigovati in večati “samozavest” dekletom z manjšimi prsmi.
Ni fajn, če ima ženska podložen modrček, ker se bradavičke ne vidijo.
Hmmm.. mam večinoma nepodložene modrce, ker se mi zdi da pr košarici xyB jih tudi ne rabim.. sm pa razmišljala da bi si vseeno enga kupla, tko za takšne bolj prozorne oz. tanke majčke, predvsem če se zuni ohladi (mislm da vsi veste kam cilam 😉 ).
udoben…dobr za nost:)
Ja in potem je pa šok, ko eno s podloženim modrcem slečeš…
Jaz bi raje videl, da bi nosile take, ki prsi ne povečajo, da se takoj vidi, pri čem si. In kaj je narobe, če se bradavičke vidijo?
Podobnost med push-up modrci in Slovensko razvojno družbo: Oba prikrivata dejansko stanje in največkrat podpirata tiste, ki si tega ne zaslužijo…
Malce šale, punce 🙂 Pravzaprav je prav fino za pogledati tak modrc in vse ostalo, kar sodi zraven (kaj več pa si mi, poročeni tako ali tako ne smemo privoščiti ;-).
lp
mačkon
Bradavice se morajo videti, kako pa naj potem vemo, da vas zebe?
Podloženi modrci so pravi šit.Namenjeni so zafrustriranim najstnicam(po mišljenju in letih) ,ki mislijo ,da nimajo lepih (ali dovolj velikih)prsi.Vse prsi so lepe ,samo ženska jih mora znat nosit.V glavnem ,pogled na joškice v podloženem modrcu je ogaben ,da bi pa to šlatal….brrrrr.Večina mojih frendov razmišlja tako ,ne upajo pa si to punci povedat;ste pač občutljive.Forum pa je zato ,da se pove resnica,a ne?Ne vem ,zakaj se tu ne zgledujete po manekenkah.Ni lepšega kot obrisi bradavičk na majčki!
mačkon napisal:
> Podobnost med push-up modrci in Slovensko razvojno družbo: Oba
> prikrivata dejansko stanje in največkrat podpirata tiste, ki si
> tega ne zaslužijo…
> lp
> mačkon
loool :))) – zmagal si!
Forum je zaprt za komentiranje.