Podkožni mozolji
POzdrav!
Če lahko presodim gre za zaprte lojnice, če so manjše se odprejo in iztisnejo , če pa so večje pa je potreben izrez.
Dermatolog bo pravi naslov.
Lp
Kot sem ze pisala prejsnic se mi je v desni roki pod pazduho naredila bulica malenkost boleca cez cca 2 dni je izginila (sem bila pri zdr ni zatipal nicesar) vse ok. Par dni je bilo mir zdej imam na levi zelo boleco da mi roko kar zateguje
isto bulica zelo boleca na dotik zelo! In mislim da mam spet malenkost vneto tudi na desni. Uglavnem na obema 🫣
Men se iskreno že meša. Bila sem danes spet pri zdravniku kjer je zatipal (ni veliko) in me dal na preiskave ( kri je b.p) pravi da verjetno ni nic resnega.
predpisal je tudi klindamicin dvakrat na dan. Vase mnenje?
Pozdrav!?!
vnete lojnice so lahko neprijeten prehoden pojav, če pa se ne umirijo in se stalno ponavljajo , sploh v pazduhah, če ne reagirajo na antibiotik, potem je potreben obisk pri dermatologu, ki se odloča za drugo, močnejšo terapijo.
Klindamicin v obliki tablet je v redu.
Lp
Če pomaga je v redu, če pa se bo ponavljalo pa bodo potrebni verjetno v obliki tablet, seveda pa je karkoli na podlagi opisa nemogoče zdraviti ali kaj konkretneje svetovati.
Lp
Pozdravljen se enkrat.
lahko recem da se je v levi pazduhi stanje umirilo in ni vec nicesar. Prav tako na desni obe sta normalno tipni ce ne razumete.
samo v desni je cutit k manjso bulico(kroglico) ki je tipna in premakljiva ne boli. A je to lahko lojnica? Ker na Levi tega ne cutim 🫣 Hvala za vas odgovor