Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Podelementna luč na kuhinjski omarici

Podelementna luč na kuhinjski omarici

Končno imam kuhinjo, tako kot smo si jo želeli. Zdaj moramo pa samo še nabaviti podelementne luči za pod omarico. Sploh ne vem na kaj naj bom pozorna? Kakšne imate vi in katere so dobre? Prosim za nasvet. Imam pa 2 omarici po 1m in pod temi omaricami bodo lučke.

Imam pod elementom neonsko, podolgovato luč, z vtičnico.

Luč (v kotu), pritrjena pod visečo omarico mi velikokrat pride prav. Ker imam spodaj pult za rezanje, pripravo hrane…. Vtičnica pa tudi – za vklop mikserja in drugih el. aparatov.

Jes. Želim ti, da ustvariš veliko dobrot. LP

Mi jih imamo iz Ikee, lepo svetijo in je fino, ker se samo povezejo mend sabo in jih lahko namontiras, kolikor zelis in uporabis samo eno vticnico. Je pa tega veliko na trziscu in si lahko izberes ustrezno barvo, obliko, moc in vrsto svetlobe… Ni da ni.

LED trak v ALU profilu…mešanica toplih in hladnih diod= daylight(idealni barvni ton)

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Meni je svetloba neonke grda, pa je zato nisem hotela imeti. Takšne luči, ki so meni všeč, sem dobila v eni trgovini z lučmi zadaj za Kolinsko. Mislim, da se ji reče ES svetila. Luči so pa mislim da od osrama. Je pa to takrat prišlo kar drago. So pa fajn, ker so debele samo 2 cm. Lahko kupiš take različnih dolžin, z vtičnicami ali brez, pa tudi te se dajo enostavno stakniti skupaj.

Cenejšo in prav tako uporabno varianto dobiš v Ikei, kot že napisano. So pa te luči iz Ikee mislim da malo debelešje. Občasno imajo poceni podomarčne luči tudi v hoferju ali lidlu.

Vsekakor pazi na barvo svetlobe, na to, da bo svetlobe dovolj, pa na to, da ti luči pri delu ne bodo svetile v oči. Svetijo naj na pult, ne okoli. In da bo dovolj vtičnic povsod, kjer jih boš potrebovala.

Podelementne luči, ki se staknejo skupaj in so cenejše od Ikeinih, se dobi v Bauh…

http://www.led-luc.si

New Report

Close