Najdi forum

podcenjevanje ali kaj!

Stara sem 49. let, se zaposlena vendar imam obcutek, da me je moja nadrejena oseba zacela namerno sikinirati. Vse kar naredim ni prav, oz. ima pripombe, kako bi drugace naredila, ne glede da so dolocene stvari ze utecene, da prej ni imela nanje pripomb. Nikoli, res nikoli me ne pohvali, pravi da je to samo po sebi umevno ko stvar izpeljem dobro, imam obcutek, da prav uziva, ko me prizadene. Da delo dobro opravljam, vidim po reakciji ostalih nadrejenih in sodelavcev. Jaz ji tega ne pokazem, vendar potem vse popoldneve o tem razmisljam, vendar opazam, da pri delu kljub 30 letnim izkusnjam postajam nesigurna, saj imam vedno pred sebo, da bo pa ona imela drugacno varianto. Slisala sem, da isto pocenja vcasih tudi z drugimi sodelavci.

No zavedam se da njenega odnosa ne morem sprementi, zelela, pa bi spremeniti sebe in sicer v tej smeri, da se s tem ne bom obremenjelava, da popoldan ne bom mislila na to in se v mislih jezila, saj vcasih dolgo v noc ne zaspim, pa razmisljam o tem, pa o delu, kako bi ga se bolje izpeljala, potem pa grem naslednji dan s strahom na delo.
Nikar ni naj nihce svetuje pogovora z njo, saj je moja nadrejena oseba pripravljena samo na monolog, nikakor na dialog.

kako naprej??

ita

Kljub dolgi časovni razliki od vašega vprašanja vam posredujem številko na katero se obrnite za menjavo delovnega mesta oziroma službe, ker mislim, da vam drugega ne preostane.
S posredovanjem služ.kadrov in iskanjem interesentov se ukvarja MATMAR-LINE, sedež imajo v ind. coni Črnuče, GSM 041 315-309.
Pa veliko uspeha vam želim. Gaja

New Report

Close