Živjo!
mislim da je zelo težko zmanjšati obseg le na določenem delu telesa – posebi pa ko govorimo o podbradku. Osebno mislim, da boš podbradek izgubila takrat ko bos “shujšala”.
Velikokrat sem v kakšnem časopisu zasledila nekaj vaj za odpravljanje podbratka,vendar ne vem kolk so kej učinkovite. Te vaje so predstavljene s slikami tko da ti jih bom bolj težko opisala, bom pa probala:
(to počni na samem, da se te ne bo kdo ustrašil)
– vrat mora biti vzravnan in čvrst, sedaj pa se nasmej kolikor se morš, vendar pri tem ne odpiraj usta na “O” ampak jih raztegni vodoravno.
zadrži nekaj časa nato spusti….to ponavljaj.
– če imaš toma tenis žogico, si jo postavi pod brado nato pa brado potiskaj navzdol, tako boš krepila mišice
To je zaenkrat vse, če se spomnim še kakšno vajo-ti sporočim!
Lep pozdravček!
Živjo!
Imam problem..pred poškodbo hrbtenice in vrata sem redno telovadila in nisem rabila gledati kaj jem- zdaj sem se malo zredila, a ne morem telovaditi. Počivati in mirovati moram še 2 meseca in se zevedam, da se lahko drastično zredim..sem čisto nesrečna zaradi tega. Zanima me če obstaja kakšen čaj, recept za dieto al nekaj..Naredil se mi je že podbradek in je že skrajni čas, da začnem paziti na prehrano, če že ne morem telovaditi
Že v naprej hvala za odgovor
Čaj in podobni zvarki ne bodo kaj dosti koristili. Sedaj ko nisi aktivna je tvoja poraba kalorij nižja kot sicer… Zato je še posebej pomembno da se prehranjuješ zdravo (zlasti, če imaš težave z zdravjem) količinsko pa nekoliko manj kot sicer (to ne pomeni, da se stradaj!)
lp