Podarim
Podarim posteljnino, brisače, otroška oblačila, otroške igrače, nekaj ženskih oblačil št. 38 – 40.
Pozdravljeni!
Zanima me ali še imate oblačila, posteljnino in brisačke?
ce je to se aktualno mi pisite na [email protected]
Upam, da se boste uspešno našli…
LP,
Živjo,
zanima me kam oziroma komu lahko podarim očiščene rabljene stvari, predvsem zimske, imam tudi veliko igrač, otroških iger, nekaj pohištva, skratka rabljene stvari, ki meni delajo gužvo, drugim pa bi prav zagotovo prav prišle. Ker imam tudi veliko poletnih, pomladanskih oblačil, pa jih ne želim vreči stran, me zanima ali lahko npr. karitasu ali rdečemu križu podarim tudi poletne stvari in jih oni potem shranijo in jih oddajo naprej, ko ljudje taka oblačila potrebujejo.
Ali so kakšne humanitarne organizacije v okolici Domžal? Prosim za pomoč, ker sem se lotila generalnega čiščenja, uporabnih stvari je ogromno, vse bo oprano, če bo potrebno tudi očiščeno v čistilnici in pripravljeno za uporabo. Hvala za pomoč.
Imam še eno vprašanje in sicer imam tudi oblačila, ki jih v RK in Karitasu mogoče ne bi sprejeli, so pa vseeno topla in uporabna, kaj mislite, ali bi se jih dalo podariti npr. romskim otrokom v okolici NM, ki prav gotovo potrebujejo topla oblačila za zimo, tam poznam nekaj vasic, pa ne vem ali bi oprano in očiščeno robo kar tam odložila, ali pa naj mogoče kontaktiram kakšen vrtec ali šolo, ali ima kdo že kakšno izkušnjo s tem? Hvala za pomoč in odgovor, lp
Dober dan gospa prebrala sem da bi radi podarili obleke .A imate mogoče kakšne obleke za otroke punčke stare eno leto pa dve leti.Smo mlada družina iz okolice Domžal in smo trenutno v finančni stiski in oblačila so draga in si ne moremo kaj veliko privoščit.Zima je pred vrati. Naš naslov pa je Brezje14,1233 Dob pri Domžalah. Zelo bi bila vesela če bi se kaj našlo! Lep dan še naprej. Majamiška napisal:
> Živjo,
>
> zanima me kam oziroma komu lahko podarim očiščene rabljene
> stvari, predvsem zimske, imam tudi veliko igrač, otroških iger,
> nekaj pohištva, skratka rabljene stvari, ki meni delajo gužvo,
> drugim pa bi prav zagotovo prav prišle. Ker imam tudi veliko
> poletnih, pomladanskih oblačil, pa jih ne želim vreči stran, me
> zanima ali lahko npr. karitasu ali rdečemu križu podarim tudi
> poletne stvari in jih oni potem shranijo in jih oddajo naprej,
> ko ljudje taka oblačila potrebujejo.
>
> Ali so kakšne humanitarne organizacije v okolici Domžal? Prosim
> za pomoč, ker sem se lotila generalnega čiščenja, uporabnih
> stvari je ogromno, vse bo oprano, če bo potrebno tudi očiščeno
> v čistilnici in pripravljeno za uporabo. Hvala za pomoč.
Spoštovani,
na radiu ognjišče oddajte oglas. Če stvari podarjte, je oglas brezplačen. Jaz sem na ta način podarila nekaj pohištva. Glede igrač: nesla sem jih v varno hišo, kjer so jih z veseljem sprejeli. Lahko jih odnesete tudi na najbližji pediatrični oddelek. Oblačila pa poskušam oddat direktno ljudem v stiski, nekaj na karitas, nekaj pa v humanine zbiralnike.
lp!
Pozdravljeni sem mamica malega soncka starega 2-leti,ker sem trenutno brezposelna,zaradi tega ker je mali dosti bolan in zivimo samo z mozevo placo bi bili veseli kakrsne koli stvari od oblek,obutve tudi kake igracke se nebi branili za malega,hvala ze v naprej za pomoc.
Pozdravljeni,
podarimo pograd, ki je sicer rabljen, a je še povsem uporaben in dobro ohranjen. Če ga želite, mi pišite na e-mail [email protected], da se dogovorimo za prevzem. Lep pozdrav, Andrej
lep pozdrav sem mamica z majhnimi otroki trenutno jaz in žena sva brezposelna bi rabili nekaj stvari za božič dobrodošla je jelka, nekaj okraskov, in lahko nekaj igračk za deklice in dečke žal naša družina letake stvari si ne more privoščit več info na mail: [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.