podarim pudelčka
kužika je brez rodovnika, vendar iz rodovniškega legla (vsaj tako so mi rekli). Je pa zadeva taka, kupili smo jo naši mami za rojstni dan, ki si ga je zelo želela, zdaj pa je na žalost zelo zbolela in za njo ne more več skrbeti, mi pa že imamo enega kužka tko da dveh ne moremo imeti. Prodati ga ne morem, zato upam da ji bo kdo nudil topel in ljubeč dom. Drugače pa je z njo vse uredu,je zdrava in zelo rada se stiska in carta.
Lepo pozdravljeni!
Dobro, saj jaz se ne bom zdaj sekirala kaj mi je prodala, ker nima več smisla meni je bila psička lušna prijazna, zato sem se tudi odločila da ji jo kupim, nisem razmišlala o rodovniku. Jaz mislim da tisti ki si jo bo želel bo razmišlal isto kot jaz. Jaz ji samo iščem prijazen domek kjer jo bodo imeli radi.
KATI gospa te je lepo nalagala. V “rodovniškem” leglu vsi mladički dobijo rodovnik, ne glede na njihovo “kakovost”. Zato pa so potem vzrejni pregledi, da se določi, kateri rodovniški pes je dejansko primeren za vzrejo.
Včasih je bilo res to, da je samo nekaj “najboljših mladičev” dobilo rodovnik, ostali pa ne. Ampak to že vrsto let ne velja več. Ljudje pa takim štorijam žal nasedajo, lažni vzreditelji pa služijo na ta račun.
Yo
lepo te prosim, zakaj sploh sprašuješ, saj sama dobro veš, da ga nima.
Kolikor vem, se ta test DNK- PRA izvaja pri nas samo pri rizičnih pasmah in še to na željo kupca ali pri vzrejnem dovoljenju, ta psička se pa odaja, in če bo novi lastnik želel test, si ga bo plačal sam.
Upam in želim, da najdete lep dom za svojo psičko.
Ti pa si preberi prvi post od KATI in ti bo JASNO, kakšni so njeni pogoji za tega kužka. Zakaj ene mislite, da je ta forum vaša last in si dajete pravico komandirat vsakega, ki se pojavi tu gor???? Mi je zelo žal, vendar vaš agresiven pristop, zelo odbija! Težko si zamišljam eno ljubiteljico živali, ki tako grobo napada ljudi! Ne gre skupaj, pa konec!