Podarim oblačila
Pozdravljeni!
Podarim otroška oblačila, nekaj ženskih, doma bi se pa še našla kakšna ženska stvar. Poglejte v album in, če vam karkoli pride prav, rade volje podarim nekomu ki potrebuje.
Lp
Rabim ženska oblačila 42 in večje. ter za otroka
pozdravljeni potrebovala bi oblačila od 4 m pa do 10 tih let bol za šolo in vrtec tabila bi jih nujno lahko tudi nekaj igračk za dojenčka lp kontakt na mail: [email protected] LP.
pri mami v Trstu imam na razopago ogromno moških in ženskih oblačil primerne za starejše občane, spodnjega perila in čevljev, največ še popolnoma novih, nikoli nošenih. Na volje tudi moške obleke, usnjen moški plašč (čisto nov). Moška oblačila so velika XXL, ženska pa manjša. Zanima me, če bi katera izmed prostovoljnih organizacij prišla s kombijem in oblačila ter obutev odnesla potrebnim.
Na žalost je vse v četrtem nadstropju brez dvigala. l.p.
Pozdarvljeni,
zanima me, če so oblačila, ki jih podarjate še na voljo.
potrebovala bi oblačila od št.80 naprej, za punčko in za fanta 3 in pol leta starega.
hvala
pozdravljeni
ali se imate oblacila?
kontaktirate me lako 040709761 vida
Sup prosim za kontaktne podatke v zvezi z oblačili. Bi nam zelo prav prišla. Hvala! Lep pozdrav!
Sem študentka v slabem finančnem stanju. Zelo bi bila vesela kakšnih oblačil, ki jih imate doma, pa jih ne potrebujete. kontakt na [email protected]
Podarim več poletnih ženskih oblacil, velikost 36/38. Gre za bolj mladostna zenska oblacila: majcke, krila, kavbojke… Nekatera so rabljena, veliko jih je oblecenih mogoce enkrat. Dobite v Logatcu.
Mejl na bojana.temp(_afna_)gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.