Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Podarim lasuljo

Podarim lasuljo

Pozdrav vsem!

Žena je končala proces zdravljenja raka na dojki in ostala nam je lasulja. V prilogi je slika, žena je ni veliko nosila, doma nikoli, redno jo je nosila k frizerju na nego in pranje.
Lasulja je bila zelo draga, raje ne povem koliko je stala… Je namreč iz pravih las, se udobno nosi in izgleda zelo naravno.
Sem iz centra Maribora, z veseljem jo podarim ženski, ki preživlja tegobe kemoterapije.
Pokličite me po 17. uri, tel 031 371 834. Lasuljo imam tudi na Bolhi, pa ni odziva.
Vsem želim veliko sreče, predvsem pa pozitivne energije in nikoli ne obupajte, pa naj so napovedi še tako slabe.
Simon

Lasulja je lepa, verjetno se bo našla gospa, ki jo potrebuje. Lepo od vas, da jo podarjate. Sama sem v februarju kupila eno bol poceni, kljub temu sem doplačala šestdeset evrov recept. Če bi bila takrat taka možnost bi jo sama z veseljem vzela in se zahvalila z neko pozornostjo. Tudi sama razmišljam, da podarim svojo. Je kot nova, ker sem jo malo nosila. Vesela sem,ko preberem in vidim, da si ljudje pomagamo med seboj.

New Report

Close