Najdi forum

Pozdravljeni,
že 15 let imam grozne težave s podančicami. Ker sem obupala nad zdravili (Vermox in podobno), zadnje leto tega nočem več jemati, jih imam kak mesec, nato jih nekaj časa sploh ni, potem spet…. Resnično me zanima, ali mi lahko iz vašega stališča poveste kaj več, ali je to parazit, ki se ga dejansko nikakor ne moreš znebiti, ali ima kak drug pomen in predvsem, ali se jih da na kak način izkorenititi, ter kako zelo so škodljive v našem telesu.

Res najlepša hvala za kakršen koli odgovor!

Pozdravljeni!

Zivljenje s paraziti ni hec, se posebno ce jih imate 15 let. S TKM boste zadevo uspesno resili samo s kitajskimi zelisci in zdravljnje z akupunkturo z metodo, ki zdravi Gu syndrom. Kako uspesna so kitajska zelisca v obliki tablet ne vem, priporocam kuhanje zvarkov iz recepta – formule, ki vam jo bo predpisal zdravnik kitajske medicine.

Kronicna prisotnost parazitev slabo vpliva na nase zdravje. Ne smemo pozabiti, da so ziva bitja, da lulajo in kakajo, umirajo… Nase telo pa se mora spopasti se z dodatno toksikacijo.

Paraziti so odgovorni za mnogo nevsecnosti: driska, GI razdrazenost, vaginalne tezave, bolecine v sklepih, razdrazenost, imunska oslabelost, kronicna utrujenost in druge bolj sistemske tezave.

Predlagam, da obiscete res dobrega zdravnika TKM, ki pri svojem delu uporablja cela zelisca, ne prah, granule ali tablete. Kuhanje taksne formule je sicer nadlezno, vendar ne tako hudo nadlezno kot so paraziti.

Vse dobro vam zelim.

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Pozdravljeni. Imam enak problem kot vi, samo da imam podančice šele- že dve leti. Poskusila sem z bioresonantom ki mi je po terapiji povedal da sem ozdravljena. Po 4 tednih sem jih zopet dobila. jedla sem tudi česnjevo tinkturo in nič. Šla sem tudi na kolonoskopijo čiščenje črevesja in nič. Sedaj sem obiskala TKD kjer mi je svetoval 15 krat akopunkturo. Ali ste mogoče že tudi vi to opravili? psihično sem čisto na tleh, ne spim, imam bolečine v mišicah, srbenje nosu,.. Če vam je kaj pomagalo prosim povejte mi. l.p. Rebeka

Draga Rebeka!

Z akupunkturo se nikoli nisem zdravila podancic. Za zdravljenje le teh uporabljam kitajska zelisca (formulo, ki jo pripravim sama za vsakega bolnika posebej – torej je individualizirana formula). Ko odpravimo fizicno prisotnost zajedalcev, pricnemo z akupunkturo in sicer s posebnim protokolom, ki je opisan v klasicnih zapiskih TKM. Glede na klasicne zapiske, kljub odsotnosti zajedalcev, njihova energija (qi) se vedno ostaja v telesu, ki scasoma lahko povzroci druge, mnogo resnejse tezave.

Zdravljenje je dolgotrajno, traja lahko tudi do pol leta, rednega, vsaj 1x tedenskega zdravljenja z akupunkturo in vsakodnevnega, rednega jemanja zelisc vsaj 3x na dan.

Akupunkturo sem izvajala sele, ko je bilo zdravljenje z zelisci zakljuceno. Zelisca (povsem drugacno formulo kot na zacetku) sem se enkrat dodala akupunkturi na koncu IV stopnje zdravljenja.

V moji praksi sem imela dva odrasla pacienta in kar nekaj otrok z omenjenim problemom. Vsi so prosti podancic. Zadnji pacient je bil obravnavan in zdravljen pred 14 meseci in je se vedno bp.

Prav tako pomembno kot zdravljenje je dieta! Pravzaprav je dieta st.1 za popolni uspeh.

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close