Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja podaljšanje vozniškega dovoljena

podaljšanje vozniškega dovoljena

Ok, mogoče tudi tole ne spada sem, ampak res ne vem kako poteka, ker bo treba podaljšati prvič.
10 let je minilo in aprila mi poteče. Nisem imela nobenih zdravstvenih omejitev, zdaj pa ne vem ali grem samo podaljšat na UE ali je potrebno iti na zdravniški pregled ?? Ve katera?

vnaprej hvala za odgovore in lep pozdrav

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Greš samo podaljšati vozniško nič na pregled.
Preverjeno tako sem bila tudi jaz.

lp, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

No, jaz pa sem morala najprej iti na ponovni zdravniški pregled, potem pa so mi na UE izpit podaljšali.

LP

če nimaš omejitev (očala npr.) greš samo na ue

samo podaljšala, jeseni mi je prvič poteklo
potrebuješ slikco, pa takso plačaš

Niti slike ne rabiš, ker ti kar na staro napišejo podaljšanje. Meni so jo kar do starosti 80 let, sem pa to urejala lani.

So pa kolegico vprašali, če ima slučajno slike in so ji za dodatnih 500 SIT izdelali novo.

Če nimaš nobene zdravstvsne omejitve (očala…), greš samo na UE brez zdravniškega pregleda in slike, ker ti na sedanjem vozniškem napišejo podaljšanje. Če pa imaš omejitev, zaradi vida ali kaj drugega pa moraš najprej na zdravniški pregled.

lp sabina

Cena – par tolarjev več kot 2000 SIT.

Podaljšala sem ga pred 14 dnevi
– rabila sem sliko, da so mi naredili novega, kamor so mi vpisali, da lahko vozim motorno kolo do 50 km na uro !!!! :))))
To sedaj vpišejo vsem (rubrika A)
Stane 2400 sit.. dobiš takoj .
Sedaj mi velja do 80.leta

Jaz imam pa še dodaten problem: živim v Lj, prijavljena sem pa v Kp. Verjetno moram v Kp podaljšat vozniško, ne? V zadnjih letih sem pridelala še očala, ki jih verjetno moram vpisati na novo in iti zato na pregled? Lahko kje v Lj ali moram v Kp in v vsakem primeru – kam?

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

New Report

Close