Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina podaljšanje do izliva

podaljšanje do izliva

Spoštovani!
Prejšnič ste mi odgovorili da se z obrezovanjem bistveno ne podaljša čas do izliva.
Na RTL 2 sem gledal oddajo kjer je imel moški preozko kožico, ki ni šla čez glavico, zato je bil penis z glavico relativno velik za vso kožo. Posledica tega je bila da je bil penis oz. kožica zelo napeta in je prišlo do vzburjenja zelo hitro. Penis je kožico tudi napenjal zato je bil v erekciji zelo pokončen. Na podlagi vsega tega domnevam da pride do prehitrega izliva, kajti podobno težavo imam tudi sam. Ko sem bil v vzburjenem stanju mi je punca 5x močno podrgnila po penisu in že je prišlo do izliva. Je to dosti prehitro? Torej menite da obrezanej v tem primeru ne bo podaljšalo čas do izliva? Potem je v bistvu vseeno če ne grem na poseg. Je za obrezovanje potrebno ostati več dni v bolnici ali se to vse opravi v enem dnevu in koliko časa čakaš na tak poseg ko dobiš napotnico od zdravnika?
V naprej se zahvaljujem za odgovore
lp,
Luka

Spoštovani!

Napotnico za operativno zdravljenje fimoze dobiš pri svojem zdravniku. V bolnišnici ostaneš dan ali dva. Občevati ne boš mogel kakšen mesec, ker je tkivo nekoliko otečeno in razboleto.

Kot sem v tej seriji enemu že odgovoril: spolnost je v glavi, vse ostalo so tehnike in rituali, ki se jih da priučiti in obvladati. Zaradi »prehitrega« vzburjanja svetujem posvet pri strokovnjaku za spolnost ali pri zdravniku. Težavo se zagotovo da obvladati. Najprej se posvetita partnerki in šele nato tebi. Kakšno uro pred občevanjem masturbiraj, pa se boš drugič počasneje vzburil, oziroma doživel izliv, ali pa po prvem izlivu ponovita občevanje, oziroma kar nadaljujta, kot da ti nisi imel izliva. Rešitev je precej, z nekaj domišlije bo zagotovo šlo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Torej se z obrezanjem po vašem mnenju ud ne bo sprostil iz kožice in bil zaradi tega manj napet in ne bo daljšega časa? Ali je potem vseeno če ne grem na posef obrezanja?

Spoštovani!

Nikakor nisem mislil, da si ne bi dali kožico obrezati, oziroma jo toliko razširiti, da bo glavica uda lahko normalno pogledala na plano. Ta poseg vsekakor opravite. Ne verjamem pa, da bi vam to prineslo ne vem kako drastično daljšo zdržljivost med odnosi.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close